niebieskaewka 17.05.07, 09:30 czy ktokolwiek szczepiac dtp i nie placil za hibba? Szczepienie to od dawna figuruje w kalendarzu szczepien na 2007r. jako obowiazkowe lecz trzeba za nie placic!Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea8 Re: refundacja hibb 17.05.07, 09:44 Jest refundowane ale tylko jako osobna szczepionka. Za skojarzone musisz placic. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: refundacja hibb 17.05.07, 10:14 to nie do konca prawda. Bylam w osrodku zdrowia i pytalam o oddzielna szczepionke hibb.Moja mala ma 3 miesiace i jeszcze nie byla szczepiona- szczepienia przesuniete. Bedzie szczepiona refundowanymi czyli dtp, a o refundowanym hibbie pracownice nic nie wiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: refundacja hibb 17.05.07, 10:17 Trudno mi powiedziec o co chodzi. U mnie w przychodni szczepia samego hiba za darmo, w przychoni gdzie pracuje moja mama tez. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Ja nie płaciłam 17.05.07, 10:20 Tymek ma skończone 3 miesiące. Szczepiliśmy się w zeszły piątek w Czechowicach tą podstawową + hib ( w sumie 3 wkłucia). Całkowicie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
agra81 Re: refundacja hibb 17.05.07, 10:23 Mój synek ma skończone 6 m-cy. Zgodnie z nowym rozporzadzeniem Hibb dostanie jako dodatkową jednorazową szczepionkę gdy skończy 12 m-cy. Za darmo oczywiście. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: refundacja hibb 17.05.07, 10:25 U nas też szczepią za darmo, powinnaś się tego domagać jeśli jest inaczej w Twojej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: refundacja hibb 17.05.07, 11:24 po prostu wezme paragon.Moze jesli go zazadam ockna sie panie i sobie przypomna o rozporzadzeniu... Odpowiedz Link Zgłoś