sauber1 13.11.08, 20:20 Po co ktoś wymyślił te fora, to strata czasu i niebezpieczne, ludzie taką szybką maja komunikację, możliwość wymiany poglądów, a czasem i więcej ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
constelacja Re: Po co? 13.11.08, 22:22 ktoś komuś się wydawało, że coś ... ale chyba się pomylił...albo złe założenia przyjął Odpowiedz Link
constelacja Re: Po co? 14.11.08, 10:30 sauber1 napisał: > No ale żeby aż tak ? większe błedy się popełnia w życiu ... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Po co? 14.11.08, 17:31 constelacja napisała: > większe błedy się popełnia w życiu ... Na uniwersytetach, nie na błędach ludzie winni się uczyć, ale ... Odpowiedz Link
kobieta7912 Re: Po co? 14.11.08, 08:21 To "więcej" strasznie pozorne jest, tak mi się wydaje ale pomysłodawca to jakimś geniuszem był. (poproszę o numer telefonu...) A na poważnie(chociaż dzisiaj jakoś powaga się mnie nie trzyma) to czas sam sobie wybierasz a jak to powiedziała moja sąsiadka " a co będą robić jeść i spać tylko?".... Sauber skąd ten dołek, chyba nie przez zimę? ja jej nie lubię bo nie mam jeszcze garażu ale wymyśliłam, że nauczę się jeździć na nartach to i łatwiej mi na nią czekać pozdrawiam.... Odpowiedz Link