ainer1 07.01.04, 08:46 wybuearma sie do niej w najb sobote. Chcialabym zrobic duze zakupy (wozek + lozeczko + materacyk + posciel + ciuszki + laktator). Czy ktos moze tam kupowal i moze cos polecic z czgeo jest zadowolony? Renia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delcia Re: hurtownia TOMI 07.01.04, 10:25 Byłam tam, ale w soboty są potworne kolejki przy małej ilości miejsca tam, polecam więc dni powszednie, ale wiadomo, że nie każdy może. Mnie zniechęciła kolejka i to, że ciuszki i zabawki nie są bezpośrednio dostępne dla klienta, tylko o wszystko musisz prosić i w miarę szybko decydować - ważna lista. Z rzeczami dużymi: wózek, łóżeczko trochę lepiej. Mogę polecić Ci natomiast sklep/hurtownię Mama i Tata w Starych Babicach ul.Rynek 15,to jest na przedłużeniu Górczewskiej, czynny dość długo 10-19, a w sob 10- 16. My kupiliśmy tam wszystko i jesteśmy zadowoleni. Jest taniej niż w Tomi, dużo miejsca, b.miła obsługa (nie narzucają kupna zbędnych rzeczy, wręcz nawet odradzają, że to później, tamto nie koniecznie itd), ciuszki są b.ładne i możesz sama w nich pogrzebać, ale nie wiem gdzie mieszkasz i czy Ci się opłaca tam jechać. Nie wszystkie wózki mają w asortymencie, więc jeśli masz już jakiś upatrzony i nie chcesz tracić czasu zadzwoń: 796 14 17, żebyś na darmo nie jechała. Aha, mało osób Ci odpisuje, bo jest osobne forum eDziecko zakupy, tam znajdziesz mnóstwo cennych rad. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Delcia 07.01.04, 11:42 a ten sklep Stare Babice moze ma jaks strone www? Renia Odpowiedz Link Zgłoś