sweetsusana 29.10.09, 02:32 za 4 tyg termin. wskazania mam na cesarke. co tak nparawde musze zabrac do szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasskossk Re: Szpital 29.10.09, 07:53 haha powaznie pytasz o to na forum?? Przeciez jest mnostwo stron dla matek w ciazy i tam na 100% znajdziesz odp na swoje pytanie. Wybacz,ale dla mnie Twoje pytanie jest smieszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Szpital 29.10.09, 08:23 Zadzwoń do spzitala w którym będziesz rodzic i się dowiedz co Ci potrzeba. Rodziłam przez cc w dwóch różnych szpitalach, w każdym potrzeba było czegoś innego a dokładniej w tym drugim nic nie było potrzebne bo wszystko dawali dla matki oraz dziecka z wyjątkiem mokrych chusteczek do tyłka. W pierwszym trzeba było mieć wszystko swoje łącznie z podkładami poporodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: Szpital 29.10.09, 09:01 ... pewnie mam neta ale nie chce mi się goglać, albo nudzę się i bym pogadała, ale nie wiem o czym - no to niech będze o szpitalu ... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Szpital 29.10.09, 11:18 Po co odpowiadacie jak tylko pretesje macie. Nie szkoda Wam paluszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Szpital 29.10.09, 11:28 Zadzwoń do szpitala w którym będziesz rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś