rudykot1 27.01.04, 13:54 Czy ktoś zna tego lekarza. Chciałabym zmienić docelowo lekarza, tak aby bezpiecznie poprowadział mnie przez ciążę. Koleżanka polecała mi go, może któraś z Was go zna i może mi doradzić. Będę bardzo wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_km Re: prof. Gabryś - Wrocław 28.01.04, 00:27 no cóż, to po prostu jeden z najlepszych Ogromne doświadczenie, wiedza, wyczucie. Nie wiem ile kosztuje wizyta, ale na pewno warta jest tej ceny- w końcu to kierownik Kliniki na Dyrekcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
rudykot1 Re: prof. Gabryś - Wrocław 28.01.04, 15:33 dziekuję, jestem po pierwszej wizycie. Pan prof. był bardzo oschły i powiem szczerze, że czułam się dziwnie. Może rzeczywiście powinnam podejść do tego tematu bardziej rozsądnie niż emocjonalnie. dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: prof. Gabryś - Wrocław 07.02.04, 21:15 Prof. Gabrysia bardzo stanowczo odradzam. Prowadził ciążę, którą poroniłam. Nie stosował wspomagania duphastonem mimo, że ciąża była wywołana clo i biogonadylem.O kwasie foliowym przypomniał sobie w 8 tygodniu ciąży. O badania genetyczne musiałam zadbać sama (wiek). Kiedy zaczęło się poronienie powiedział, żebym jechała do jakiegokolwiek szpitala. Nie miał czasu zajęć się mną również wtedy, gdy było w toku. Wcześniej leczyłam się u niego pół roku, oczywiście w prywatnym gabinecie. Czyli byle jaki człowiek i specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś