dorjot 27.01.04, 19:14 W wymazie stwierdzono bakterie: Streptococcus agalactiae, lekarz przepisał mi globułki "Macmiror". Jestem w 37 tygodniu ciąży. Czy któraś z was stosowała ten lek? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosia6 Re: MACMIROR-czy stosowałyście? 27.01.04, 20:00 Witam, Ja co prawda nie zażywałam tego specyfiku w ciąży (jestem w 30 tyg), ale moja koleżanka tak. Mniej więcej ok. 36-37 tyg wykryto u niej jakieś bakterie (niestety nie wiem jakie) i lekarz zapisał jej Macmiror. Była z tego leku baaardzo zadowolona, bo dolegliwości zniknęły jak ręką odjął i do porodu miała świety spokój. Tak na marginesie dodam, że półtora tygodnia temu została mamą ślicznej, zdrowej dziewczynki Pozdrawiam serdecznie, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: MACMIROR-czy stosowałyście? 27.01.04, 20:06 Lekarz przepisał mi ten lek w drugim trymestrze ze względu na dużą nadżerkę. Twierdzi, że po kuracji nadżerka już nie wyglądała tak okropnie, a o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
chimer Re: MACMIROR-czy stosowałyście? 27.01.04, 21:09 Hej ! Ja go stosowałam ok. 30 tyg. Jest okropnie niewygodny w uzyciu ze względu na kolor, ale przynajmniej skuteczny. Uważaj bo plamy z niego nie schodzą z bielizny po praniu. Pozdrawiam, chimer i 38 tyg. Staś Odpowiedz Link Zgłoś
dorjot Re: MACMIROR-czy stosowałyście? 27.01.04, 21:49 Dziekuję za odpowiedzi. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś