Gość: Laaf IP: *.chello.pl 09.02.10, 13:11 Jestem w 22tc, dzisiaj byłam u gina, badała mi tętno ledwo je znalazła i powiedziała że dobrze że wogóle jest...maluch rusza się regularnie i dość intensywnie, czy powinnam mieć powody do niepokoju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boo-boo Re: słąbe tętno IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 09.02.10, 14:03 Badał tobie tętno czy tętno płodu? No i czym je badała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laaf Re: słąbe tętno IP: *.chello.pl 09.02.10, 14:29 tętno badała maluchowi, takim urządzeniem przez które słychać szum i brzuch się smaruje mazią Odpowiedz Link Zgłoś
zama-zama Re: słąbe tętno 09.02.10, 19:04 chyba nie musisz się niczego obawiać, gdyby coś było nie tak lekarz by powiedział; skoro dziecko sie rusza to wszystko ok; na tym etapie ciąży tak to może być z tętnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo-boo Re: słąbe tętno IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 10.02.10, 14:12 Nie- na tym etapie ciąży nie może być tak z tętnem- co najwyżej maluch był w takiej pozycji,że trudno było je namierzyć i tyle. Gdyby lekarka miała wątpliwości to jednak wyraźnie by jej o tym powiedziała i zleciła inne badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laaf Re: słąbe tętno IP: *.chello.pl 10.02.10, 15:21 lekarka powiedziala: ważne ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boo-boo Re: słąbe tętno IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 10.02.10, 15:50 Inaczej skomentować nie mogła. Detektor tętna płodu-bo pewnie tego użyła ma swoje wady i zalety. Na bank dzieciak tak był ustawiony,że słabo go było słychać- u mnie też się tak zdarzyło i od razu lekarka mi powiedziała,że to jest powodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laaf Re: słąbe tętno IP: *.chello.pl 10.02.10, 17:45 dzieki bardzo, już mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś