aguha28 20.04.10, 18:40 35 tc czy w takim okresie robi się to badanie? Co oznacza i dlaczego się je robi? Ma to związek z tym że mojego maluszka zbiornik wielki na pół graniczy z normą? Jutro idę rano na takie badanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulaula Re: Badanie przepływów w mózgu 21.04.10, 21:45 jak badanie? czy juz sie dowiedzialas, czemu takie masz skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: Badanie przepływów w mózgu 21.04.10, 22:04 cholestaza zwiększ ryzyko wylewów u płodu, poszerzone przestrzenie mogą świadczyć o przebytym przez dziecko wylewie, lekarz sprawdzając przepływy oceni czy ciśnienie wewnątrz czaszki jest prawidłowe, czy dziecko nie ma wodogłowia Odpowiedz Link Zgłoś
aguha28 Re: Badanie przepływów w mózgu 24.04.10, 13:43 Byłam w szpitalu,bo źle mi wyszło USG pisałam o tym w wątku "poszerzenie zbiornika wielkiego" Mam już załamkę na maksa,bo lekarz powiedział że on nic nie widzi by było nie tak no i wysłał do domu. Łożysko III grupa,wizyta u lek we wtorek. Do porodu chyba w deprechę wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana8881 Re: Badanie przepływów w mózgu 24.04.10, 15:28 pamietam Twoj wątek. Niestety jak zwykle jestem zielona z tego tematu chyba jak wiekszosc osob na forum. Może ten pierwszy lekarz sie myli, skoro inny twierdzi ze wszystko jest dobrze? tego tobie zycze i maluszkowi Odpowiedz Link Zgłoś