gagat100 12.03.04, 11:24 Lista lekarzy znajduje sie w forum prywatnym (+inne prywatne) Zapraszam do wpisywania czym wiecej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka76 Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 12.03.04, 16:56 Rozszyfruj slowo 'bialych'.... nie bioracych lapowek czy fachowcow czy moze jeszcze cos innego. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 12.03.04, 19:57 natka76 napisała: > Rozszyfruj slowo 'bialych'.... no wlasnie, tez mnie to ciekawi odkad zobaczylam ten post ale myslalam ze tylko ja jestem taka niedoinformowana Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 13.03.04, 11:33 CZYLI SUPER DO KTORYCH WARTO ISC !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 13.03.04, 11:38 ja mam dwa typy (z Warszawy) 1/ Dr Adamowicz (Instytut Matki i Dziecka na Kasprzaka, przyjmuje tez prywatnie) 2/ Dr Pazio (Consylium ul.Postępu) Wieczorkiem wklepie namiary i "opisy". Tymczasem pozdrawiam serdecznie E. Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Brak na forum prywatnym ... 13.03.04, 11:44 postu ktory napisalam nie wiem albo cos zle wpisalam albo nie podobal im sie wiec pojawi sie w FORUM CIAZA I POROD poprosze o wpisy tych lekarzy ktore sa warte polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: Brak na forum prywatnym ... 13.03.04, 15:22 Ja polecam dr. Dądalską ze szp. na Karowej. Miła, fachowa i nie traktuje pacjenta jak kolejnego numerka. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Brak na forum prywatnym ... 13.03.04, 15:59 Ja gorąco polecam dr Katarzynę Więch z Karowej. Przyjmuje również w Przychodni Profesorsko-Ordynatorskiej przy ul. Waliców 20. Tel 22-620-10-17. Młoda, ciepła osoba z ogromnym poczuciem humoru, profesjonalistka oddana pracy. Widać, że kocha to co robi. Było o niej sporo na forum "Szpitale" w 2003r. Pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
anetkarobert Re: Brak na forum prywatnym ... 13.03.04, 16:43 Polecam Dr Jacka Maciejewskiego z Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka, przyjmuje tez prywatnie). Przecudowny człowiek. Od niedwana tam pracuje, jakiś niecały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasz10 Re: Brak na forum prywatnym ... 14.03.04, 10:20 Ja polecam dr. Annę Chodakowską z Pabianic. Niesamowita kobieta i lekarz, dzięki jej podejsciu do pacjentki wyzbyłam sie wszystkich obaw związanych z ciążą. Wiem ze będzie wszytsko ok, a jak (odpukac nie) wiem ze ona nam pomoże o każdej porze dnia i nocy. Pozdrawiam Kasia i Krasnolud Odpowiedz Link Zgłoś
lettka Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 13.03.04, 17:03 Ja polecam dr Marka Pietrygę z Poznania, przyjmuje państwowo w klinice na Polnej, a prywatne w Klinice Grunwaldzkiej. Jest taki, jaki powinien być gin - miły, kompetentny, bardzo interesuje się każdą ze swoich pacjentek - a wiem, że ma ich sporo, bije od niego ciepło i spokój, a nam ciężarówkom właśnie tego potrzeba - oprócz czułości naszych kochanych oczywiście Czerwcówka Odpowiedz Link Zgłoś
lettka korekta 06.05.04, 18:31 dr Marek Pietryga od 4 maja przyjmuje prywatnie w NZOZ Euromedicus ul. Wojskowa 1B/15 (II piętro), rejestracja 506 298 115. Odpowiedz Link Zgłoś
iwszonek Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 14.03.04, 09:13 Ja polecam dr Tomaszewskiego ze szpitala na Jaczewskiego w Lublinie, przyjmuje też w Luxmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: Lista bialych lekarzy- UZUPELNIAJCIE 16.03.04, 12:42 Ja mogę polecić dr. Marię Brzozowska z Madurowicza Łódź i prof. Laudańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Tarnów - Polecam dr Jerzego Gąciarza 06.05.04, 19:10 Trafilam do niego przypadkowo, ale bardzo urzekl mnie spokojem, opanowaniem, fachowocia i wielka sympatia. Przyjmuje na ul. Ujejskiego 7 Odpowiedz Link Zgłoś