inga_iga 16.03.04, 13:05 witam! chetnie poczytam opinie na te dwa tematy. ja do pani doktor mam mieszane uczucia,co do szpitala zreszta też.. a jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corekj Re: brochow i doktor klimczak 16.03.04, 14:56 ja też tam będe rodzić, dołączam się do pytania Jola i 9TG fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
warwara76 Re: brochow i doktor klimczak 17.03.04, 10:36 Cześć Jestem pacjentką pani dr już od dłuższego czasu, obecnie prowadzi moją ciążę (28/29 tydz.) i jestem zadowolona. Ale chyba każda z nas powinna kierować się swoimi odczuciami i nie sugerować się opiniami innych Jeśli chcesz o coś konkretnego zapytać, to napisz kinia@obywatel.pl Zamierzam rodzić na Brochowie, w końcu gdzieś trzeba, a idealnego miejsca i tak nie znajdziesz. Oddział można zobaczyć, można zapisać się na zajęcia szkoły rodzenia (przemiła położna p.Dorota) Dwa razy leżałam już w tym szpitalu, stąd mnie wydaje się "znajomy" i nie chcę zwiedzać innych. Położnicy są ok, położne podobno też. Bardzo dobra, aczkolwiek niesympatyczna - dla mam - jest opieka dla maluszków (wiem, że brzmi to absurdalnie, ale taka rzeczywistość naszych szpitali) serdecznie, wiosennie pozdrawiam Kinga z Maluszkiem Odpowiedz Link Zgłoś