Dodaj do ulubionych

Gorąco polecam poród w klinice Damiana....

28.03.04, 14:04
naprawdę super fachowa opieka, bardzo dobry sprzęt, profesjonalizm a
atmosfera jak w domu szkoda tylko że to tyle kosztuje ale nie rodzi się
codziennie prawda? ja byłam i jestem prowadzona przez super lekarza p. dr.
Raczyńskiego przy nim niczego się nie bałam
Obserwuj wątek
    • singer1 Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 28.03.04, 17:21
      A ile kosztuje?
      • anna223 Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 29.03.04, 11:58
        Słyszałam, że jak mają problem ze zdrowiem noworodka to wiozą go do szpitala
        położniczego i niestety czasami nie zdążą......ja się trochę boję takich
        prywatnych klinik.
        • walizkaplus1 Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 29.03.04, 12:40
          w damianie jest taki sam sprzet jak w kazdym innym warszawskim szpitalu a nawet
          lepszy- w panstwowych czesto nie maja respiratorkow. wyjatkiem sa karowa i
          imidz, ktore specjalizuja sie we wczesniakach wiec wiezie sie tam dzieci z
          kazdego innego szpitala rowniez. przewaga damiana nad szpitalami
          polozniczymi /bez innych oddzialow/ jest to ze w razie komplikacji na miejscu
          sa lekarze o innych specjalizacjach. minusem na pewno to ze trzeba w takich
          okolicznosciach dodatkowo placic.
        • wieczna-gosia Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 30.03.04, 10:14
          Słyszałam, że jak mają problem ze zdrowiem noworodka to wiozą go do szpitala
          > położniczego i niestety czasami nie zdążą

A kiedyz to niby nie zdazyli? Bo ja sobie jakos dziwnie nie przypominam. Co
          wiecej nie przypominam sobie ostatnio by cokolwiek o Damianie mowili wink))

Pewnie ze zdarza im sie cos schrzanic, jak w kazdym szpitalu, bo ludzie tam
          tylko pracuja i tez bywaja zmeczeni po paru dyzurach. Ale nie powtarzajmy
          plotek i obiegowych opinii.

Kiedy pojechalam z bolami na Solec lekarz tego szpitala sam mi powiedzial ze do
          przyjecia dziecka ponizej 32 tygodnia przygotowane sa dwa szpitale Karowa i
          Instytut. A najlepsza patologia gdzie najwieksze sa szanse w zatrzymaniu porodu-
          orlowski. I tam mam sie wybierac "w razie czego" bo oni z solca tez mi nic nie
          pomoga. Przypuszczam ze w Damianie powiedzieliby mi tak samo wink)

U mojego meza cala "gora" rodzila w Damianie lacznie z ciaza blizniacza i dwoma
          lezacymi wczesniaczymi (tylko to kwestia miesiaca byla).
          • melka_x Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 30.03.04, 10:18
            Słuchajcie wiecznej Gosi, bo ma racjęsmile)). Zresztą nic nowego wink.
    • justynafx Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 29.03.04, 16:57
      Powiedzcie mi prosze gdzie jest ta klinika i ile mniej więcej kosztuje poród (z
      cesarką i naturanie). Domyślam się, że są to spore kwoty, ale chciałabym
      wiedzieć jak duże.
    • kasia9641 Re: Gorąco polecam poród w klinice Damiana.... 29.03.04, 19:24
      Klinika mieści się w Warszawie przy ul. Wałbrzyskiej (róg Puławskiej).
      Dokładnego adresu nie znam. Na pewno możesz tam zadzwonić i podadzą Ci
      orientacyjne ceny za oba rodzaje porodów. Z tego co wiem, to cesarka na pewno
      powyżej 5000 zł.
    • aise link do damiana 29.03.04, 22:33
      www.damian.com.pl/polski/zakresuslug/poloznictwo.asp
      ja tez sie zastanawialam nad damianem - moze sie skusze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka