Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego gin - Katowice

05.04.04, 14:40
Czy któraś z Was może mi polecić dobrego ginekologa z Katowic lub okolic.
Najlepiej gdyby pracował w szpitalu na Raciborskiej (dawnego
Świerczewskiego), tam chciałabym rodzić? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • isia_50 Re: Szukam dobrego gin - Katowice 05.04.04, 16:54
      Kochane Mamusie, czyżby nie było dobrego lekarza w Katowicach? Pocieszam się,
      że może jeszcze nie zajrzały tu mamy z Katowic. Pozdrawiam Isia
    • sandra76 Re: Szukam dobrego gin - Katowice 05.04.04, 19:03
      Witam serdecznie!
      Ja chodzę do Centrum medycznego dr Sodowskiego do Katowic na ulicę Opolską.
      Bardzo polecam, choć niestety lekarz pracuje w szpitalu w Rudzie Śląskiej (jest
      ordynatorem). Jest bardzo rzeczowy, dba o pacjentki, USG jest na miejscu w
      gabinecie, same plusy. Jedynym minusem jest to, że wizyta kosztuje 150 zł. To
      bardzo dużo w porównianiu z innymi gabinetami ale na brak pacjentek to tam nie
      mogą narzekać, zawsze jest pełno i trzeba się zapisywać wcześniej. Docent
      przyjmuje w poniedziałki i środy od 16. Rejestracja jest codziennie od 11. Jak
      będziesz chciała to podam ci telefon bo akurat nie mam przy sobie, musiała bym
      poszukać ale to żaden problem. Bardzo polecam chodzę tam już z drugim dzieckiem.
      Syn ma 16 miesięcy, a dzidzia w brzuszku 12 tygodni i jestem zadowolona.
      Serdecznie pozdrawiam Sandra.

• atka22 Re: Szukam dobrego gin - Katowice 05.04.04, 19:10
        Mogę ci polecić ordynatora z Raciborskiej - dr. Jerzego Świtałę. Prowadzi moją
        ciążę od samego początku, dodam, ze dojeżdżam do niego specjalnie z Krakowa...
        Jest świetnym specjalistą, niczego nie pomija, nie lekceważy, zawsze jest do
        dyspozycji pacjentki - mogę do niego przyjechać na wizytę nawet w niedzielę,
        jeśli jest taka potrzeba. Obecnie jestem już w 37 tyg. ciąży bliźniaczej, którą
        dzięki niemu donosiłam do tej pory (2 lekarzy twierdziło, że nie mam sznas na
        donoszenie bliźniąt). Ponadto wszystko wyjaśnia, a nie jak większość lekarzy -
        dają recepty i tyle. W gabinecie ma aparat do USG co też jest istotne. Jeśli
        masz pytania, to pisz na maila, serdecznie pozdrwiam
        • isia_50 Re: Szukam dobrego gin - Katowice 06.04.04, 11:11
          Dziękuję, napiszę do Ciebie na mail. Iza
      • isia_50 Re: Szukam dobrego gin - Katowice 06.04.04, 11:11
        Bardzo dziękuję za odpowiedź, zdecyduję się chyba na lekarza z postu niżej.
        Pierwsze dziecko rodziłam w Tychach i lekarza miałam stamtąd. Byłam z niego
        zadowolona, ale sam szpital - wielka pomyłka. Słyszałam bardzo dobre opinie o
        Raciborskiej i chyba zdecyduję się na ten szpital. Pozdrawiam serdecznie. Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka