magdalenax 07.04.04, 13:05 11 tydzien - boli mnie gardlo co moge zrobic zeby przeszlo? Macie jakies sposoby? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arleta75 Re: boli gardlo 07.04.04, 14:15 Mozna ssac tabletki homeopatyczne homeogene9 Odpowiedz Link Zgłoś
joannarc Re: boli gardlo 07.04.04, 14:28 Ja z bolącym gardłem byłam u lekarza i przepisał mi BIOPAROX. Pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
ala58 Re: boli gardlo 07.04.04, 14:32 Bez obaw możesz stosowac pastylki do ssania badz atomizer Tantum verde lub pastylki Olbas. Odpowiedz Link Zgłoś
justa78 Re: boli gardlo 07.04.04, 15:39 Mi Bioparox niestety nie pomógł, pomimo, że stosowałam go ponad tydzień. Też mnie boli gardło i piję gorące mleko z miodem (na noc czasem wycisnę trochę czosnku, ale ciązko wchodzi blee) , czasem przepłuczę Tantum Verde. Mi pomaga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia251 Re: boli gardlo 07.04.04, 16:22 witajcie ja jestem w 24 tygodniu i w ciągu ostatniego miesiąca jestem juz drugi raz przeziebiona. na gardło brałam Bioparoź, nie wiem, czy pomaga, troche mi przeszło, a teraz mam straszliwy katar - głowa mi peka, leje sie z nosa i zostają tylko krople homeopatyczne Euphorbium. A i jeszcze wapno. Rewelacja, akurat na święta. A najgorsze to, że od dwóch dni moja dzidzia się bardzo uspokoiła i juz nie bryka tak jak ostatnio, mam nadzieję, że to nic złego nie znaczy. pa, trzymajcie sie chore mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś