Dodaj do ulubionych

WARTO PRZECZYTAC....:)

20.04.04, 11:06
JESTEŚ ŻAŁOSNĄ PROSTACZKĄ joasik25
Autor: bluebaby
Data: 19.04.2004 21:11 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

------------------------------------------------------------------------------
--
Plujesz w koło na innych a nie masz do tego prawa ty wypchana prostaczko!
Nie pisałam do ciebie ani o mojej teściowej ani o moich rodzicach ani też o
moim mężu - więc bardzo proszę ODPIERDOL SIĘ od mojej rodziny durna suko!

To twój mąż jest jakimś nieudanym staruchem a ty sfrustrowaną kretynką, która
wyzywa wszystkich bo siedzi sama ponieważ nawet jej własny mąż z nią nie chce
być. Nic dziwnego, że woli iść do pracy niz czekać na tak "ważne" dla niego
wydarzenie. Jesteś PUSTAKIEM!

Sprawdź, bo może spotkał jakąś normalną kobietę i ucieka od ciebie pod byle
pretekstem!

Jak skaczesz to pewnie pełno wody w koło - nic dziwnego, we łbie ci woda
chlupie pustaku.

Na pewno długo ci zajmie przepisywanie cudzych wypowiedzi w przerwach jak
będziesz skakać idiotko.
Skocz na swojego starego jak wróci - na pewno sie ucieszy bo musisz być
baaaardzo atrakcyjna skoro musisz go o to prosić (jak sama
stwierdziłaś "męczysz go").

Na pewno nie odpisze na twoje wyzwiska!
I nie będę czytać twoich wypocin pustaku!

Jak przestaniesz opluwać innych swoim jadem prosciuchu - zajrzyj na inne forum
np. pasuje do ciebie "depresja".

Życzę szybkiego porodu bo wtedy zajmiesz się podcieraniem dupy a nie
wyzywaniem
innych. "

Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: WARTO PRZECZYTAC....:) 20.04.04, 11:09
      kOCHANE TO JUZ CIUT ZA DUZO...zeby z jednego glupiego skakania wyszlo takie
      cos? i wyzywanie od suk itp....zreszta ocena nalezy do was. Ja umywam rece od
      tak malo kulturalnego zachowania..co mozna to moznasmile

asia i 40 tyg (niespieszacy sie ) Kacperek

ps: jeszcze jest kilka slicznych epitetow pod moj ares wlasnie tej samej
      autorki,ale szkoda cytowacsmile
    • la_lunia Re: WARTO PRZECZYTAC....:) 20.04.04, 11:09
      a gdzie Twoja wypowiedz?

a tak w ogole to tam na gorze jest taki "przycisk" - SKASUJ WATEK
      no i dodam, ze na takie rzeczy to najlepiej nie reagowac bo wywiazuje sie
      niepotrzebna dyskusja

nie martw sie smile
      • joasiiik25 Re: WARTO PRZECZYTAC....:) 20.04.04, 11:12
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=12045878

zaczelo sie od tego....reszta sie potoczyla jak widzicie malo ciekawiesmile
        • emi73 Re: WARTO PRZECZYTAC....:) 20.04.04, 11:17
          Joasiu, ale po co do tego wracać? I wyciągać i wyciągać? Czy nie lepiej jest
          zostawić gdzieś na boku takie sprawy a nie lubować się w nich, wygrzebywać w
          kółko? Nie gniewaj się, ale to dziecinne!
          Postaraj się zapomnieć o całej sprawie i cieszyć się tym, że niedługo będziesz
          miała już swojego synka.
          Pozdrawiam.
          • joasiiik25 Re: WARTO PRZECZYTAC....:) 20.04.04, 11:21
            masz racje..ale wiesz jakie bylo moje zdziwienie gdy przeczytalam,ze jestem
            SUKĄ...i za co? za skakanie?to troche boli ale juz tamtem watek dalam do
            skasowania:0 a synka nie predko zobacze
    • martulinek ? 20.04.04, 11:39
      A dla mnie wcale nie warto. Co chesz osiągnąć? Bo chyba czytanie czyjegoś
      gruboskórnego postu nikomu tu nie pomoże. Tobie też nie, chyba że to nowy
      sposób na na przyspieszenie porodu - ale jakże niesmaczny...
      • stachewicz Re: ? 20.04.04, 11:42
        zgadzam sie. takie chamstwo powinno się ignorować - nawet jeżeli to trudne,
        ponieważ polemika tylko namnaża takie wypoweidzi. i jeszcze jedno - tytuł jest
        błędny - wcale nie warto tego czytać. jak olejemy takowe poetki to się zamkną i
        nie będą zatruwały nikomu życia. całośc jest żałosna
    • atlantis75 Joasiu... 20.04.04, 12:11
      Prześledziłam tamten wątek i powiem Ci, żebyś nie brała tego wszystkiego do siebie
      smile Niektórym ludziom się wydaje, że są tacy usłużni i obiektwyni (czytaj: wtrącają się
      rzekomo w słusznej sprawie) bo w szczery (czytaj: chamski, pozbawiony kultury)
      sposób krytykują Twoje wypowiedzi o sposób bycia na forum.
      Trudno ich ignorować, gdy pakują się do Twojego wątku (nie muszą go czytać, skoro
      wiedzą, że dużo piszesz o swojej ciąży, masz taki charakter a nie inny itp.) i niby w
      trosce o tzw. dobro ogółu - rzucają wyzwiskami jak bluebaby.
      Jeżeli im nie odpowiadają Twoje wypowiedzi, uwagi, sposób komunikacji, to, że lubisz
      pisać o swoich kłopotach i odczuciach - mogą Cię przecież wygasić i nie czytać
      tego, co piszesz.

W Twoich wypowiedziach ani razu nie zauważyłam, żebyś zniżyła się do poziomu
      człowieka, którego argumentami w dyskusji jest bluzganie. Nie nazwałaś nikogo suką,
      pustakiem itd. Nie obraziłaś niczyjego męża i dziecka. I to świadczy o tym, że jesteś
      osobą na poziomie, z którą można podyskutować pomimo różnic w poglądach.
      Taką wypowiedź blubaby admin powinien wyrzucić, bo jest żenująca. Bez powodu
      bluebaby zamieniła się w pieniacza, który zamiast rzeczowo dyskutować, to
      postanowił Ci dokopać. A nie ma nic prostszego niż suegorowanie, że Twój mąż ma
      inną kobietę, że jesteś głupia itd. Czytając wywody bluebaby po prostu ręce
      opadają... I to na jakiej podstawie to wnioskuje? Na podstawie swojej bujnej i
      agresywnej wyobraźni.

Nie przejmuj się i pisz dalej. Są ludzie, którzy czytają Twoje wątki z sympatii, a nie z
      nienawiści i zwykłej złośliwości. Pamiętaj o tym smile

Pozdrawiam. Atlantis
      • joasiiik25 Re: dzieki..... 20.04.04, 12:19
        Dziekuje za mile slowa i zrozumienie...nie moge byc na poziomie nizszym niz
        sama prezentuje bo mi nie wypada...mam byc ostoja dla innych ludzi i to z
        powolania i z posobu byciasmileja jestem taka jak widzicie tu na forum jak i w
        zyciu...wszystko bylo by oki gdyby nie wyzwiska.Na to nie moge pozwolic by ktos
        godzil w moja godnosc, szczescie malzenskie a to co najgorzej zabolalo ze
        zostal w to wplatany moj maly synek( podcieranie dupy)...nic nie boli tak jak
        to.Przeciez znam swojego meza i nie jestem naiwna,zeby wierzyc i bac sie
        takiego stwierdzenia,ze ma inna bo to bylo smieszne a nie obrazliwe smile staram
        sie nie wadzic nikomu,ale nie pozwole na takie epitety ktore kieruje owa
        dziewczyna.

pozdrawiam serdecznie
      • amicycja Re: Joasiu... 22.04.04, 14:32
        Pustakiem nie, ale "gówniarami" i "cholerami" rzucała bez ograniczeń. Cóż, mamy
        w dzisiejszych czasach pedagogów na baaaaardzo wysokim poziomie......
        Ponadto obraziła jeszcze parę osób.
        • maliniaq Re: Joasiu... 22.04.04, 16:27
          Joasiu, a ja chcę żebyś już urodziła!!!!!! I to jest w tym wszystkim
          najważniejsze. Nie przejmuj się wulgaryzmami innych, którzy być może chcą w ten
          sposób Ci dokuczyć, może zazdroszczą, że już niedługo będziesz tuliła Kacperka
          i będziesz miała przy sobie męża - kochającego i troskliwego. Masz rację, że
          nikt nie ma prawa obrzucać Cię inwektywami, ale.... nic na to nie poradzisz,
          najlepiej nie reagować, bo tylko niepotrzebnie będziesz się denerwować. Ja
          również jestem pedagogiem, konkretnie nauczycielką w gimnazjum. I nie wyobrażam
          sobie, by za szczerość i otwartość można było tak zgnoić człowieka. Masz prawo
          piać tu o swoich odczuciach, uczuciach, będzie Ci na pewno lżej. Sama widzisz,
          że jest bardzo wiele osób, które czytają Twoje wypowiedzi i razem z Tobą
          czekają na Twojego synka. Ja jestem zdania, że lepiej ( a na pewno zdrowiej )
          jest mówić i pisać otwarcie o tym, co się myśli i czuje, niż zamknąć się w
          sobie i sączyć powolutku krople jadu w stronę tych, którzy to robią. Takie
          zachowanie jest przejawem jakiejś strasznej bezsilności, lęku i nie wiem czego
          jeszcze. Nie przejmuj się więc (no chyba że Ci to pomoże "wypchnąć"Kacperka), i
          pisz jak najwięcej. Ja zawsze z dużą przyjemnością czytam to, co piszeszi
          czekam z niecierpliwością na wiadomość że Kacperek jest już z Tobą (na
          zewnątrz). Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka i 29 tygodniowy Adaś.
          • joasiiik25 Re: pedagog tez czlowiek.... 22.04.04, 19:07
            Agnieszko(maliniaq) ciesze sie,ze moge spotkac sie z taka zyczliwosciam i
            cieplem wlasnie teraz gdy poddawana jestem ostrej krytyce.Jestem silna osoba i
            nikt ani nic nie jest w stanie mnie zranic (mimo iz, kierowane slowa pod moim
            adresem bolaly i nadal bola...)nie wracam do tego i nie chce wracac.
            Rozmawialam z moim mezem na zaistnialy problem i coz jednoznacznie
            stwierdzil :ze podlosc ludzka i zazdrosci nie zna granicsad...

czekamy wszyscy niecierpliwie na to,az nasz kochany synek zechce sie
            urodzic,ale konca nie widac

pozdrawiam serdecznie wszystkie brzuszki, Ciebie Aga i Twojego synkasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka