Dodaj do ulubionych

Słabsze ruchy...martwię się

28.01.11, 12:24
Witam, kończę dziś 27 t c, od wczoraj trochę się martwię, bo ruchy mojej córeczki zmalały na sile, czuje ją co jakiś czas, najczęściej jak siedzę czy poleguję, ale kopniaki nie są tak silne jak jeszcze 2 dni temu kiedy to potrafił mi falować i podskakiwać brzuszek, raz czy dwa zdarzy się jej mocniej kopnąć. Wiem , że dzieci potrafią mieć gorsze i lepsze dni jak każdy człowiek, ale mimo to trochę się tym niepokoję, zastanawiam się nad wcześniejszą wizytą u swojego lekarza, wizytę mam dopiero za 10 dni,półtora tygodnia temu gdy miałam robione usg wszystko było ok , nie chce siać też niepotrzebnie paniki, tym bardziej, że tak jak pisałam czuję ją co jakiś czas, dość regularnie ale dużo słabiej niż jeszcze kilka dni temu...
Obserwuj wątek
    • aneta79_1979 Kari... 28.01.11, 12:47
      może to dlatego że Maluch ma coraz ciaśniej, jeśli Cię to bardzo niepokoi to zjedz coś słodkiego i się połóż na lewym boku i poobserwuj albo jedź na IP do szpitala niech sprawdzą czy z Dzidzią wszystko ok. Pozdrawiam i daj znać
      • annajustyna Re: Kari... 28.01.11, 13:38
        POza tym dzidzius od czasu do czasu tez spi, wiec byc moze szaleje akurat wtedy, kiedy np. spisz? Grunt, ze w ogole cos czujesz!
        • me_meggy Re: Kari... 28.01.11, 16:29
          Normalne są takie niepokoje w ciąży.. dzidzia pewnie ma ciaśniej, albo ma gorsze dni smile ale ja bym dmuchała na zimne i dla świętego spokoju pojechała sprawdzić czy wszystko jest OK bo stres dziecku nie służy wink
          P.S JA TEŻ MIAŁAM RÓŻNE SCHIZY W CIĄŻY smile MĄŻ W KOŃCU ZAŁATWIŁ STETOSKOP I W KAŻDEJ CHWILI MOGLIŚMY POSŁUCHAĆ BICIA SERDUSZKA smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka