Dodaj do ulubionych

wynik testu

16.03.11, 09:53
moja żona robiła test ciążowy i wyszedł (czterokrotnie) wynik pozytywny smile doda, że były to testy dwóch różnych firm. tylko nie możemy w to uwierzyć bo lekarz zdecydowanie stwierdził, że w tym cyklu nie doszło do owulacji... Najłatwiej wytłumaczyć to jego niekompetencją, ale to wybitny fachowiec więc w to wątpię.. nie wiem czy już się cieszyć? lada dzień wizyta u lekarza..
Obserwuj wątek
    • xmadzialenax.78 Re: wynik testu 16.03.11, 10:14
      Bardzo rzadko zdarza się aby pozytywny wynik testu był nieprawidłowy... prędzej odwrotnie. Ja osobiście tez nie mogłam uwierzyć w drugą ciązę gdyz przy 2 tygodniach po terminie test wyszedł negatywny a ja już zle się czułam,natomiast 2 dni pózniej juz trzy testy (róznych firm) wyszły pozytywne. Ja już się cieszę i wam również życzę szczęścia.
      • kahakasurdo Re: wynik testu 16.03.11, 12:29
        Osobiście znam przypadek, gdzie koleżanka zaszła w ciążę w cyklu "bezowulacyjnym"...Jest teraz w 32 tc smile
    • dagmaralodz77 Re: wynik testu 16.03.11, 10:16
      mysle ze słyszałeś ostatnio "dialog" dwóch profesorów i stwierdzenie jednego "kto takiemu wieśniakowi dał tytuł"... pewnie wybitny fachowiec najzwyczajniej w swiecie sie pomylił... dla swojej pewnosci zrobcie badanie poziomu beta HCG z krwi i bedziecie miec jasnosc!!!
      • flora87 Re: wynik testu 16.03.11, 10:39
        Nikt nie jest nie omylny, a w szczególności lekarze. Moja koleżanka dwa miesiące temu drugą juz córeczkę, trzeba dodać że przez lata jej lekarz twierdził że jest bezpłodna... Dobre rzeczy jeszcze się zdarzają na tym świecie... Moje najszczersze gratulacje...
        • marcioszek_m Re: wynik testu 16.03.11, 11:39
          Czesc dziewczyny

Staramy sie z mezem o dzidziusia i chyba mam ciąże urojona.. Za 4 dni powinnam dostac @. Mam bol w podbrzuszu od 3 dni, jestem senna i zmeczona, rozdrażniona i zauwazylam dziwny śluz, jakby caly czas był płodny. Jest rozciągliwy, praktycznie przezroczysty. Wg testow owulacyjnych owulacje mialam ok 7 dni temui od tego momentu śluz nie bardzo uległ zmianie. Caly czas czuje "mokro" i jakbym miala dostac @. Temperatura 37.2. Test ciążowy robiony dzisiaj- negatywny. Czy za wczesnie na test i mógł sie pomylic ?? Czy ja juz wariuje tak bardzo chcąc dzidziusia. ?? Dodam iz cykle mam krotkie bo 24 dniowe. I mimo iż owu powinnam mic zaraz po @ testy owulacyjne wykazuja mi ja w ok. 10 dc. Co ty myslicie ?? Jest w stanie mi ktos odpowiedziec?
          Pozdrawiam Was serdecznie
          • marcioszek_m Re: wynik testu 16.03.11, 11:49
            Błąd- testy wykazuja owulacje w 14dc
            • dagmaralodz77 Re: wynik testu 16.03.11, 11:55
              za wczesnie na testy ciazowe!!! Za tydzien mozesz ponownie testowac marcioszku!
              • marcioszek_m Re: wynik testu 16.03.11, 22:00
                dziekuje bardzo smile)) troche mi sie humor poprawił. Potestuje za tydzien. Trzymajcie kciuki smile)
        • pshemas83 Re: wynik testu 16.03.11, 23:30
          yes yes yes smile))) 5 tydzień!!smile) dziękuję i trzymajcie kciuki smile))
          • marcioszek_m Re: wynik testu 17.03.11, 08:31
            Gratulacje smile
            • nati-5588 Re: wynik testu 17.03.11, 09:32
              moje gratulacje!!kiss i wszystkiego dobregosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka