Dodaj do ulubionych

jak sprawdzic

03.05.04, 13:14
jak sprawdzic w naturalny sposob czy dziewczyna jest w ciazy ??
Obserwuj wątek
    • kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:25
      Naturalny???????????????????????????????????????????????????????????????????????
      • di4blos Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:27
        ok juz nie wazne
        • kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:30
          nie no waznetylko nie czaje tego naturelny mozna zrobic test to chyba
          najprostsza metoda nieinwazyjna
    • anfi74 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:30
      W naturalny? Hmm... myślę, że chodzi Ci o sposób bez ingerencji lekarza, czy
      testu. Jeśli tak, to jedyne co mi przychodzi do głowy to brak miesiączki - choć
      nie zawsze przecież oznacza ciążę. Ale dlaczego nie zrobisz testu? Czy na test
      jeszcze za wcześnie? Nie wiem, czy ktoś potrafi Ci pomóc... może podaj więcej
      szczegółów?
      Pozdrawiam
      • di4blos Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:41
        mojej dziewczynie spoznia sie okres o ok.5 dni. Mysle ze moze byc w ciazy ale
        ona niechce zrobic sobie testu...
        • kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:50
          Zmusic jej nie zmusisz mozesz z nia rozmawiac A skad podejrzenie ze zaciazyła?
          Może jest młoda i ma nieregularne cykle w każdym razie radze jednak test teraz
          juz wyjdzie wynik Pozdrawiam i głowa do góry dzidzius to nie tragedia wink
          • di4blos Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:58
            czasami jej sie spoznial okres o dzien dwa ale nigdy o 5 dni. Ma 18lat.
    • mama1879 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 20:52
      Namów ją koniecznie na test. Kosztuje 15 zł w każdej aptece do kupienia. Może sam kup i namów ją do zrobienia. To tylko 3 min niepewności. Lepsze to niż się ciągle zadręczać.
    • betty761 Re: jak sprawdzic 04.05.04, 08:54
      słuchaj, a może Twoja dziewczyna obawia się że odejdziesz, gdyby okazało się że
      jest w ciąży... może stąd niechęć do zrobienia testu?
      • aprze Re: jak sprawdzic 04.05.04, 10:23
        Witaj
        A może twoja dziewczyna wstydzi się kupić test. Mój pierwszy test został kupiony przez mojego Darka. Głupio mi było wejść do apteki i poprosić o coś takiego.
        Pozdrawiam Agnieszka
        • di4blos Re: jak sprawdzic 04.05.04, 17:58
          moja dziewczyna dobrze wie ze jej nie zostawie jak bedzie w ciazy bo jej to
          mowilem nie raz i napewno nie wstydzi sie kupowac testu bo juz kupowala kol.
          Powiedziala mi ze jak nie dostanie okresu do niedzieli to kupi test i sprawdzi
          przy mnie.
          • anfi74 Re: jak sprawdzic 04.05.04, 23:18
            Dajcie znać o wyniku. Jeśli to ciąża - ciepło przyjmiemy nową forumowiczkę,
            jeśli nie - jeszcze na nią poczekamy smile.
            Pozdrawiam
    • biedronka2003 Re: jak sprawdzic 05.05.04, 01:25
      Wiesz co, ja juz kiedys to pisalam na jakims watku o objawach ciazy...ja mialam
      powiekszone zrenice i to sporo. Nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy, ale o
      tym powiedziala mi moja mama i faktycznie tak bylo. Powiekszone zrenice byly juz
      u mnie w 6 tygodni ciazy! Zaznaczam tylko, ze nie wiem czy tak jest u kazdej
      dziewczyny... Trzymajcie sie cieplutko!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka