di4blos 03.05.04, 13:14 jak sprawdzic w naturalny sposob czy dziewczyna jest w ciazy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:25 Naturalny??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:30 nie no waznetylko nie czaje tego naturelny mozna zrobic test to chyba najprostsza metoda nieinwazyjna Odpowiedz Link Zgłoś
anfi74 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:30 W naturalny? Hmm... myślę, że chodzi Ci o sposób bez ingerencji lekarza, czy testu. Jeśli tak, to jedyne co mi przychodzi do głowy to brak miesiączki - choć nie zawsze przecież oznacza ciążę. Ale dlaczego nie zrobisz testu? Czy na test jeszcze za wcześnie? Nie wiem, czy ktoś potrafi Ci pomóc... może podaj więcej szczegółów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
di4blos Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:41 mojej dziewczynie spoznia sie okres o ok.5 dni. Mysle ze moze byc w ciazy ale ona niechce zrobic sobie testu... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia9 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:50 Zmusic jej nie zmusisz mozesz z nia rozmawiac A skad podejrzenie ze zaciazyła? Może jest młoda i ma nieregularne cykle w każdym razie radze jednak test teraz juz wyjdzie wynik Pozdrawiam i głowa do góry dzidzius to nie tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
di4blos Re: jak sprawdzic 03.05.04, 13:58 czasami jej sie spoznial okres o dzien dwa ale nigdy o 5 dni. Ma 18lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1879 Re: jak sprawdzic 03.05.04, 20:52 Namów ją koniecznie na test. Kosztuje 15 zł w każdej aptece do kupienia. Może sam kup i namów ją do zrobienia. To tylko 3 min niepewności. Lepsze to niż się ciągle zadręczać. Odpowiedz Link Zgłoś
betty761 Re: jak sprawdzic 04.05.04, 08:54 słuchaj, a może Twoja dziewczyna obawia się że odejdziesz, gdyby okazało się że jest w ciąży... może stąd niechęć do zrobienia testu? Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: jak sprawdzic 04.05.04, 10:23 Witaj A może twoja dziewczyna wstydzi się kupić test. Mój pierwszy test został kupiony przez mojego Darka. Głupio mi było wejść do apteki i poprosić o coś takiego. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
di4blos Re: jak sprawdzic 04.05.04, 17:58 moja dziewczyna dobrze wie ze jej nie zostawie jak bedzie w ciazy bo jej to mowilem nie raz i napewno nie wstydzi sie kupowac testu bo juz kupowala kol. Powiedziala mi ze jak nie dostanie okresu do niedzieli to kupi test i sprawdzi przy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anfi74 Re: jak sprawdzic 04.05.04, 23:18 Dajcie znać o wyniku. Jeśli to ciąża - ciepło przyjmiemy nową forumowiczkę, jeśli nie - jeszcze na nią poczekamy . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2003 Re: jak sprawdzic 05.05.04, 01:25 Wiesz co, ja juz kiedys to pisalam na jakims watku o objawach ciazy...ja mialam powiekszone zrenice i to sporo. Nawet nie zdawalam sobie z tego sprawy, ale o tym powiedziala mi moja mama i faktycznie tak bylo. Powiekszone zrenice byly juz u mnie w 6 tygodni ciazy! Zaznaczam tylko, ze nie wiem czy tak jest u kazdej dziewczyny... Trzymajcie sie cieplutko!! Odpowiedz Link Zgłoś