Dodaj do ulubionych

Pękające naczynka

06.05.04, 23:28
Dziewczyny moze Wy macie jakis sprawdzony sposób na pekajace naczynka na
nogach,mnie najbardziej zaatakowalo lydki i juz nie wiem jak z tym walczyc.AGA
Obserwuj wątek
    • marta_km Re: Pękające naczynka 06.05.04, 23:41
      są sposoby- niestety oba dość drogie- doustnie można brać taki lek Cyclo3Fort,
      ochraniający naczynia- dozwolony w ciąży, natomiast nogi smarować preparatem
      Auriderm Corps- zawiera wit.K zamkniętą w nanosomach.
      Pozdrawiam
      M. i 36 tyg.Synek
      • zaba_i_kijanka Re: Pękające naczynka 07.05.04, 07:53
        a ja zapytam o naczynka na twarzy ale nie zapobiegawczo tylko już popękały
        podczas ciąży czy może któraś z was zamykała takowe w gabinecie kosmetycznym a
        może można to zrobić w szpitalu albo są jakieś inne sposoby by ich się pozbyć
        napiszcie o skuteczności
        • anna223 Re: Pękające naczynka 07.05.04, 11:22
          Moja koleżanaka zamykałą w gabinecie kosmetycznym, trochę bolesne, ale bardzo
          skuteczne.
    • anna20045 Re: Pękające naczynka 07.05.04, 13:22
      Ja mam problem z pękającymi naczynkami na twarzy. Zawsze usuwałam je w
      gabinecie kosmetycznym (troszkę boli ale warto), później trzeba się troszkę
      pomęczyć bo nie można moczyć tego miejsca, malować się, itp. aż do zagojenia
      (ok.tydzień). Zamykać można na wiosnę i na jesień. Mi przed ciążą (w trakcie
      zimy) pękło jedno i do tej pory je mam. Jestem w 29tc ciąży i nie zdecydowałam
      się zamknąć teraz na wiosnę. Mi zawsze kosmetyczka zamykała prądem. Nie wiem
      czy jest to zakazane czy nie ale lepiej poczekać. Po ciąży wszystko sobie
      zamkniesz i już. To nie jest tak jak z rozstępami, że trzeba smarować by się
      nie pojawiały lub pogłębiały. Tu naczynko pęknie a kiedy je usuniesz nie ma
      znaczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka