adzia99 09.05.04, 00:56 Czy ktoś stosował macmiror w I trymestrze ciąży? Czy to jest bezpieczne dla dziecka? Adzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matizka Re: Macmiror 09.05.04, 08:04 Hej, nie chcę cie przestraszyć, ale ja miałam duże problemy z grzybicą na początku ciąży i do pewnego momentu stosowałam coś innego - jakiś taki lek od 100 lat na rynku - znała go moja mama sprzd wielu lat. I dopiero gdzies w II trymestrze moja pani doktor powiedziała ; "no teraz to możemy już Macmiror". Ale jest to największe paskudztwo jakie znam jeśli chodzi o "wygodę użytkowania" - straszliwie brudzi!, a wcale nie wiem czy takie skuteczne. M. Odpowiedz Link Zgłoś
ingutka Re: Macmiror 09.05.04, 20:33 Moja gin przepisała mi to lekarstwo w I trymestrze Powiedziała, że nie można żadnych doustnych tylko miejscowe, poza tym najważniejsze jest żeby wyleczyć tę infekcję a dziecku nic nie bedzie..odpukac jak na razie dzidzia rozwija się zdrowo, niestety u mnie macmiror okazał się nieskuteczny (miałam nawrót po jakimś czasie, ale chyba tak jest w czasie ciąży Mogę ci doradzić że wygodniejsze są czopki niż aplikator. Poza tym rzeczywiście brudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
milenaj9 Re: Macmiror 10.05.04, 11:47 hej,moja gin przepisała mi to w 2 trymestrze,ale podobno nieleczona infekcja może bardziej zaszkodzić dzidzi niż te tabletki,ps.popieram dziewczyny strasznie brudzi.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś