Dodaj do ulubionych

Kość ogonowa

02.07.11, 15:16
Od trzech dni odczuwam ból - kłucie w okolicy kości ogonowej. Najgorzej jest przy wstawaniu i próbie pełnego wyprosstowania się. Wprawdzie już leżę 3 tyg. i myślę że to może dlatego mam nadzieje że samo przejdzie. Wizytę mam 18 lipca więc kupa czasu. Czy wy też tak macie?

https://www.suwaczki.com/tickers/9ewnvfxmkeoy8lu6.png
Obserwuj wątek
    • orina36 Re: Kość ogonowa 02.07.11, 18:22
      Mam dokładnie to samo.Czytałam w necie ze duzo kobiet tak ma.
      Nieraz mnie nie boli ale czasem mam tak ze jak sie schyle to podniesc sie nie moge.
      • marlpogromca Re: Kość ogonowa 02.07.11, 21:54
        Mam DOKŁADNIE to samo!jestem w 35tyg. i nawet mam wizytę na ten sam dzieńsmile Ból momentami nie do zniesienia, promieniuje nawet do bioder i nóg tak na sekundę, ale wtedy mnie zatyka po prostu aż. Ale już niedługo! big_grin
    • abesses Re: Kość ogonowa 08.07.11, 15:07
      Czesc, mnie tez to dolega, jestem wysoka, pracuje przy komputerze caly dzien. Mialam taki bol od okolo 10-11 tygodnia do okolo 20tego. Teraz juz zadziej (jestem w 22gim). Pomagalo mi chodzenie na basen i gimnastyka (nawet w WC) - sklony, skulajac sie powoli krag po kregu. W domu mozesz pocwiczyc proste pozycje z jogi ("kot", "pozycja dziecka"), poszukaj na youtube, jesli nie znasz. Pozdrawiam
      • monikaszymonz Re: Kość ogonowa 08.07.11, 15:29
        To chyba niestety normalna dolegliwość mi też dokuczała kość ogonowa i to strasznie czasami nie mogłam wstać z łóżka o chodzeniu nie wspomnesad dla pocieszenia 6 tygodni po porodzie wszystko mija jak ręką odjąłsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka