Dodaj do ulubionych

internet w szpitalu

26.07.11, 13:39
Kto mi wytłumaczy jak z niego korzystać. Co muszę mieć, jak się wchodzi na forum?
Nie umiem, a niektóre z was potrafiąuncertain Sanpja npwink Pomóż!
Obserwuj wątek
    • sanpja Re: internet w szpitalu 26.07.11, 15:28
      Mi mąż kupił modem z pleya. Zapłacił coś ponad 160 zł i zainstalował.
      Później zrobił ikonkę na pulpicie, musiałam włożyć modem, kliknąć w ikonkę, jak się otworzyła dać "połącz" no i jak połączyło to mogłam już normalnie otwierać strony.
      Trochę to trwało zanim się połączyło.
      W niektórych szpitalach jest wifi u nas niestety było zablokowane.
      Ale wiesz ja jestem tylko żoną informatyka i jak ta żona szewca w dziurawych butach chodziła tak ja się znam na komputerach wink
      • ania_jubi Re: internet w szpitalu 26.07.11, 20:24
        dobresmile ja mam męża programistętongue_out
        Ale nie chciałam go namawiać, bo już kiedyś mi przyniósł do szpitala tysiącwink kabli i nie chce sobie drugi raz wstydu robićsmile myślałam, że jakoś łatwiej się da.
        • sanpja Re: internet w szpitalu 27.07.11, 11:36
          mój też programuje smile w sumie teraz to już porojektuje innym jak mają programować smile
          Ale cały widz polega na tym żeby zainstalować modem w netboku. Pewnie sama byś dała sobie rade.
          • ania_jubi Re: internet w szpitalu 27.07.11, 11:58
            Kupuję sobie w końcu dobry telefon i wezmę internet na próbę na miesiąc w sieci. Taka oferta jakaś jest. Może się przyda. Mój szpital na remonty nie ma, więc internetu na pewno też. Co mogę oczywiście sprawdzić, będąc na pt wizyciewink
            • smutna555_only Re: internet w szpitalu 27.07.11, 12:50
              Ja korzystam w szpitalu z internetu w komórce, mam tel w sieci plus i za miesięczny dostęp płacę 6 zł tak w sumie to nawet nie jestem w stanie tego wykorzystać w ciągu miesiąca. Nie ma żadnego problemu z pisaniem czy logowaniem z tym że malutki ekran, ale to idzie się przyzwyczaić.
              • ania_jubi Re: internet w szpitalu 27.07.11, 23:11
                no właśnie tylko, że ja na tych komórkach to się średnio znamuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka