mamka22 31.05.04, 10:57 Dziewczyny, od kiedy brac wiesiołek??? Od 1 dnia cyklu?? I do kiedy?? Której z was pomógł w stosunku do sluzu. mamka22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mutantowa Re: WIESIOŁEK-od kiedy brać ? 31.05.04, 12:14 Najlepiej brać od 1dc albo zaraz po @, bo czasami wiesiołek sprawia ze @ jest bardziej bolesna i wzmaga krwawienie, ale nie u wszystkich. Ja brałam 2x2tab do dnia owulacji, niby mówią że tak do 12dc najlepiej go wcinać. Faktycznie róznica była Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
sonnja1 Re: WIESIOŁEK-od kiedy brać ? 31.05.04, 13:59 Przepraszam ze sie podlacze ze swoim pytaniem, przy okazji tego tematu: a czy w ciazy mozna zazywac olej z wiesiolka? Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: WIESIOŁEK-od kiedy brać ? 31.05.04, 14:13 Wiesz co w ciąży ponoć nie można go brać bo może skurcze macicy wywołać, dlatego bierze się go tylko do owulacji, na poprawę śluzu płodnego. Pewna nie jestem, ale go może nie wcinaj, kwas foliowy za to wskazany na 100% Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś