monika744 01.06.04, 17:45 czy na samym poczatku ciazy mialyscie temperature? Ja mam nieustannie od 37.0 do 37.4. Troche sie tym martwie, bo nie mam pojecia czy to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: temperatura 01.06.04, 18:11 To jak najbardziej prawidłowe, utrzymuje się przez ok. trzy miesiące i jest powiązane z działaniem ciałka żółtego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika744 Re: temperatura 01.06.04, 19:00 dziekuje Kasiu za Twoja odpowiedz. W lutym poronilam i teraz po prostu dostaje obledu malego jak tylko cos zauwaze niepokojacego. dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: temperatura 01.06.04, 19:14 Miałam dokładnie tak samo, pierwsze dziecko poroniłam, a tu przy drugim temperatura, oczami duszy widziałam stany zapalne, straszne choroby, a co poczytałam o komplikacjach ciązowych to od ręki miałam wszystkie objawy Mała urodziła się zdrowiuteńka i mimo moich nerwów spokojna i wiecznie uśmiechnięta. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: temperatura 02.06.04, 09:14 temp spada okolo 3-4 m-ca czyli wtedy kiedy utworzy sie lozysko to normalny obajw Odpowiedz Link Zgłoś