Dodaj do ulubionych

Wasz jadlospis dzienny

04.01.12, 16:40
co jecie? ile posilkow miesnych? ile nabialu? jak czytam przykladowe jadlospisy dla ciezarnych to ciezko mi uwierzyc ze takie ilosci posilkow trzeba jesc
Obserwuj wątek
    • nives1 Re: Wasz jadlospis dzienny 04.01.12, 17:06
      Nie bardzo wiem po co to czytasz wink
      Nie pij alkoholu, nie pal, nie bierz zbędnych leków, odżywiaj się normalnie nie przesadzając z ilością w którąkolwiek stronę. Dyskusje ile to kalorii potrzebujesz, ile posiłków mięsnych , ile warzyw i innych wpędziłyby mnie w paranoję.
      Maluch zabierze to co jest mu potrzebne
      • sposobuzycia [...] 04.01.12, 20:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • nomya Re: Wasz jadlospis dzienny 04.01.12, 20:07
          No pewnie, najwyżej zęby czy włosy Ci polecą wink
          Ja jem dużo białka i wapnia, staram się jeść warzywa, owoce -ostatnio mandarynki i pomarańcze. Nie zmuszam się do niczego, raczej przesadzam jak już wink
        • kasiak37 sposobuzycia 04.01.12, 20:29
          zapoznaj sie prosze z watkiem na szpilce u gory forum dot.sygnaturek i ich regulaminowej wielkosci.
    • hela_mela Re: Wasz jadlospis dzienny 05.01.12, 16:04
      Śniadanie:
      Opcja I: płatki owsiane, płatki żytnie, 4 rodzynki, 4 orzechy laskowe zalewam 300ml ciepłego mleka i uzupełniam płatkami kukurydzianymi lub otrębami żytnimi
      Opcja II: 3-4 kanapki z pieczywa razowego z twarożkiem Capri lub Piątnica
      II Śniadanie:
      Jabłko lub inny owoc lub jogurt owocowy lub serek homogenizowany
      Obiad:
      Ziemniak lub pół paczki kaszy gryczanej, jaglanej, ryżu. Do tego surówka lub gotowane ważywa i ok 100g mięsa.
      Podwieczorek: kakao, jakiś owoc ciasto
      Kolacja:
      3- 4 kanapki z wędliną, jajkiem, ogórkiem kiszonym

Dodatkowo podjadam ciasto i wiele innych rzeczy w razie potrzeby na żądanie organizmusmile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka