julia56 20.01.12, 22:01 Jak wygląda "wychodzenie" z clexane? Odstawilyscie przed porodem? Zdazylyscie (w kontekście porodu sn)? Podobno po porodzie trzeba do niego wrócić na jakiś tydzień. U Was tez tak było? ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulaz Re: Do mam, które brały Clexane 20.01.12, 22:06 to pewnie zależy z jakiego powodu bierzesz...profilaktycznie czy wyniki krwi wskazują na zagrożenie.. ja mam bardzo złe wyniki, ogromnie podniesione d-dimery, jestem teraz w 31 t.c. i wczoraj na wizycie powiedziala lekarka ze 6 tygodni po porodzie napewno jeszcze bede brala, a potem dopóki d-dimery nie spadna do normalnych wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 [...] 21.01.12, 00:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Malgosiek :) 21.01.12, 10:28 Raz pamiętalam, a jak szybko odpisywalam, to zabylam. Dzięki. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
stukostrach-jeden Re: Do mam, które brały Clexane 21.01.12, 09:16 Moze zamiast pytać na forum zapytasz sie swojego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: Do mam, które brały Clexane 21.01.12, 10:03 Ja brałam profilaktycznie. Najpierw codziennie, potem przez ok. 2 tyg co drugi dzień. Skończyłam brać w 27 tyg, ale za to przeszłam na Acard który biorę do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 kahakasurdo 21.01.12, 10:27 usun prosze tekst pod suwaczkami bo i suwaki i tekst to sporo wiecej niz przepisowe 4 linijki tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: Do mam, które brały Clexane 21.01.12, 10:30 stukostrach-jeden napisała: > Moze zamiast pytać na forum zapytasz sie swojego lekarza? Pewnie, ze zapytam. Właściwie to pytam na każdej wizycie, ale na razie mamy plan DO porodu. Byla, ciekawa, jak to jest afer. Wierz mi, ze nie podejmę decyzji o odstawieniu na podstawie info z forum. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
stukostrach-jeden Re: Do mam, które brały Clexane 21.01.12, 12:30 Jak tak, to ok. Odpowiedz Link Zgłoś