llella 13.06.04, 20:07 Dziewczyny, czy któraś z Was stosowała tę emulsję??? Jeśli tak to dajcie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llella Re: Dalacin T 13.06.04, 20:39 Jeszcze raz ja. Czy naprawdę żadna z Was nie miała z tym do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Dalacin T 13.06.04, 20:54 Kiedyś dawno temu... Ale tego nie wolno stosować w ciąży i w czasie karmienia... www.leki.med.pl/lek.phtml?id=197&idnlek=674&menu=3 Odpowiedz Link Zgłoś
aniaptak Re: Dalacin T 13.06.04, 21:16 Jeszcze do niedawna używłam tego preparatu na wszystkie dolegliwości skórne i nie ukrywam, że bardzo pomagało, musisz jednak pamiętać, że jest to dość silny antybiotyk i trzeba go używać rozsądnie, bowiem organizm szybko się uodparnia....nadmienię tylko, że jestem w 13 tygodniu ciąży i potwierdzam, że nie można tego stosować w tym okresie Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
llella Re: Dalacin T 14.06.04, 10:46 Pytam, ponieważ mój ginekolog zezwolił mi stosowaćten lek, a jestem w 28 tyg. Wy piszecie, że nie wolno więc już nie wiem. Chyba jednak zrezygnuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś