Dodaj do ulubionych

Niestety po

28.03.12, 22:51
Pisałam tutaj 17 marca, wtedy byłam w 10 tygodniu, coraz gorzej się czułam, żeby nie powiedzieć fatalnie, i niestety skończyło się to poronieniem.
Przykro mi, bo dziecka chciałam, i wyczekiwałam.
Wiem, ze w takich tygodniach jeszcze wszystko jest możliwe, ale jednak człowiek nastawie się bardziej pozytywnie (i może to jest błąd).
Wiem, że się żale, ale mam nadzieję, że nikogo tym nie wkurzę.
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Niestety po 28.03.12, 23:19
      kochana, współczuję niezmiernie i...niestety...w niczym to Tobie nie ułatwi... ale... przeżyłam to co Ty i wiem co to znaczy i jak bardzo to boli.
      przytulam Cię mocno.
      jakbyś potrzebowała wsparcia-pisz na priv.
    • masak-rua Re: Niestety po 29.03.12, 00:03
      Bardzo mi przykro ... Ale trzymaj się, nie poddawaj - dzieciątko wybrało inną datę narodzim
      • dzieciusie3 Re: Niestety po 29.03.12, 08:24
        Przykro mi bardzo,ja miałam zabieg w 12 tyg.-dzieciątko upragnione,a tu taki cios.Przez rok czasu chodziłam jak struta nie mogłam się opamiętać, każda data,każda rocznic o czymś przypominała-to był koszmar dobrze,że to minęło.Teraz jestem w 17 tyg.ciąży i wiem,że kiedyś Ty też będziesz się cieszyć smile
    • nati_28 Re: Niestety po 29.03.12, 11:22
      Przytulam. Odpocznij, daj sobie czas, a następnym razem uda się, zobaczysz. Trzymam kciuki.
    • migotka.s Re: Niestety po 30.03.12, 10:05
      przytulam mocno
      ja poroniłam 3 razy, to jest bardzo trudne wszystko

sciskam cie mocno i trzymam kciuki zeby nastepnym razem się udało
    • ewa-krystyna Re: Niestety po 02.04.12, 02:38
      przytulam .... to jest bardzo trudny czas,ale bedzie latwiej z czasem....
      moje March Baby ( tak nazywamy nasze stracone malenstwo) skonczyloby 4 lata 23 marca....

los szybko sie do nas usmiechnal i mamy corke smile u ciebie bedzie na pewno podobnie smile zycze ci z calego serca smile
      • magdus-ia Re: Niestety po 02.04.12, 09:31
        przykro mi sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka