Dodaj do ulubionych

KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG

16.06.04, 09:29
Hej Dziewczyny. Zauwazylam, ze jak chodze dośc dlugo albo jak sprzatam, to
mam dziwne klucie w kroczu, jakby cos chccialo sie przez nią przepchać.
Podejrzewam, ze to skracająca sie szyjka , ale nie jestem pewna. Czy ktoraś z
Was miala podobny problem?? Dwa dni temu minąl moj termin porodu. Nie wiem,
czy te bole w kroczu sa już jakąś konkretną oznaką??
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 09:31
      To najprawdopodobniej szyjka....już niedługo, trzymaj się
      Pozdrawiam
      • fey Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 10:03
        Hmmm... mnie tak kłuje już 3 tydzień i nic! Dwa tygodnie temu lekarz na wizycie powiedział, że
        spotkamy się już na porodówce, a ja jeszcze dziś jednak na zwykłą wizytę... Szkoda, że się nie
        założyliśmy!
    • zemsta_oslow WYNAJME DOMEK LETNISKOWY 16.06.04, 10:16
      Domek letniskowy nad jeziorem w miejscowosci Białka k/Parczewa (pojezierze
      łęczyńsko-włodawskie, województwo lubelskie): 2 pokoje, kuchnia, łazienka z
      WC, taras, domek położony blisko jeziora, wygląd góralski
      CENA: 90zl/doba
      Kontakt TEL: (0-83) 354-20-27 TEL KOM: 502-471-081
      e-mail: mariusz-gorecki.wp@wp.pl

• moonicaa Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 10:41
      a jeszcze do tego przed chwilą kichnełam i bezwiednie pociakla mi po nogach
      jakby woda ... Czy to mozliwe ze mogly to byc wody plodowe??
      Wprawdzie nie bylo ich za wiele, ale sie boje. Nie wiem co robićsad(
      • kasiaba1 Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 10:58
        uuuuuuuu
        Przy kichnięciu to mogło być popuszczenie moczu bo dzidzia już bardzo naciska
        na pęcherz, ale spróbuj zrobić tak- połóż się na chwilkę i zaobserwuj czy coś
        nie wycieka w trakcie leżenia lub przy wstawaniu, jeżeli tak, to załóż wkładkę
        i jedź do szpitala, tam dokładnie sprawdzą czy to nie wody.
        Pozdrawiam
        • moonicaa Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 12:31
          DZięki za radę.Wiesz, mialam tak juz tydzien temu. Wtedy zostawili mnie
          naweekend na patologii ciąży i chcieli wywolac porod. Ale jak sie okazalo ,
          pęcherz z plynem owodniowym mialam w porzadku. Ale bylo podejrzenie ze on pękl
          w innym miejscu. A teraz sie boje, ze moze byc to prawdasad poczekam do
          wieczora. Jak to sie powtorzy to pewnie dzis znowu nocka w szpitalusad(
          • kasiaba1 Re: KŁUCIE W KROCZU W 40 TYG 16.06.04, 12:51
            Mi za każdym razem pęcherz pękał gdzieś na górze, wody waliły ze mnie
            strumieniami a położne medytowały nad nimi. Uśmiałam się jak przeczytałam w
            jakimś pisemku o specjalnym teście badającym czy to wody, to chyba nie polskie
            realia opisywało, a przynajmniej nie z tego szpitala gdzie ja rodziłam.
            Pozdrawiam...może to już dziś??...
    • setorika Re: KŁUCIE W KROCZU od marca 16.06.04, 12:34
      jestem w 26 tygodniu i czuję coś takiego podczas chodzenia od marca, zwłaszcza
      wieczorem, kiedy czuję zmęczenie. Mówiłam mojej gin 2 razy, ale zupełnie nie
      reaguje na to, słowem nie skomentowała. W poprzedniej ciąży to mi sie szyjka
      skracała i położyła mnie do szpitala, a teraz to sam nie wiem. Ogólnie czuję
      się OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka