Dodaj do ulubionych

niepewnośc

07.05.12, 01:13
Witam serdecznie.
Około trzech tygodni temu kochałam się z chłopakiem seks był z prezerwatywą, ale zanim ją założył kilka razy potarł penisem o moją łechtaczkę i wejście do pochwy(bez rozchylania warg sromowych). 4-5 dni później dostałam okres, jednak pozostaje niepewnośc czy w preejakulacie nie było jakiś plemników które mogły wniknąc? Okres po porodzie dostałam dopiero drugi raz więc nie wiem jak jest z regularnością, robiłam trzy testy ciążowe każdy wyszedł negatywnie (dwa około 11 rano na czczo i ostatni po 23 wieczorem). Czy mam powody do obaw?
Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lalalab Re: niepewnośc 07.05.12, 01:52
      ile Ty masz lat dziewczyno???
      • raven991 Re: niepewnośc 07.05.12, 02:02
        21 wiem ze moje pytanie niektorym moze wydac sie smieszne ale naprawde nie jest to dla mnie czas ja urodzenie drugiego dziecka. tym bardziej ze lekarze twierdza ze w preejakulacie moga byc plemniki zdolne do zaplodnienia
        • lalalab Re: niepewnośc 07.05.12, 02:05
          i uwazasz ze jedyna wiarygodna odp uzyskasz na forum w necie???
          Skoro masz okres, testy byly negatywne, to chyba nie ma o co sie juz martwic tak?
          Idz pobierz sobie krew i bedziesz miala 100% pewnosci...a na drugi raz myśl przed lub tuż po...są przecież tabletki 72h po...
          • raven991 Re: niepewnośc 07.05.12, 02:09
            przeciez powiedzialam ze stosunek byl z prezerwatywa nie pekla nam ani nic. pozatym chlopak nie doszedl. dziecko urodzilam 4 miesiace temu miesiaczke dostalam 2 miesiace temu wiec po ciazy moj uklad hormonalny moze byc nieco rozregulowany. nie szukam odpowiedzi na forum tyloo porady internet nie ma odpowiedzi na wszystkie pytania
            • aaaniula Re: niepewnośc 07.05.12, 07:16
              no przecież jesteś świadoma, że w preejakulacie mogą być plemniki zdolne do zapłodnienia. Związkiem przyczynowo- skutkowym jest to, że teoretycznie można zajść w ciążę.
    • estera.78 Re: niepewnośc 07.05.12, 09:23
      nie masz co sobie wymyślać, nie potrzebnie sie martwisz.
      ja się tylko zastanawiam co znaczy wejść do pochwy nie rozchylając warg sromowych? w sensie, że przez firankę? czy jak to?
      • raven991 Re: niepewnośc 07.05.12, 12:38
        nie wejsc tylko wejscie do pochwy.
    • ichi51e2 Re: niepewnośc 07.05.12, 13:09
      podsumowujac - seks w prezerwatywie, dostalas okres, 3 testy wyszedl negatywnie... czego ty jeszcze wiecej chcesz? ma wypasc kartka z napisem - "no such luck!"
      • kotkowa Re: niepewnośc 07.05.12, 15:08
        Na 90% to nie ciaza, po porodzie hormony nie pracuja jeszcze jak nalezy, stad moga byc rozne rozbieznosci w terminach miesiaczek itd.
      • raven991 Re: niepewnośc 07.05.12, 18:32
        nie w tym rzecz ze takiej kartki chce czy nie. po prostu z tego co wiem we preejakulacie rowniez sa plemniki ktore moga zaplodnic. nie traktujcie mnie jak malolaty ktora nic nie wie i jaja sobie robi z calego zycia. znam osobiscie przypadki gdzie mimo antykoncepcji rodzily sie dzieci nikogo nie obrazam zadajac pytanie nie wymagam naukowego podejscia od nikogo
        • trusia-agusia Re: niepewnośc 07.05.12, 18:55
          Nikt nie kwestionuje tego czy w preejakulacie mogą być plemniki czy nie. Chodzi tylko o to, że skoro miałaś miesiączkę i zrobiłaś testy, to co Ty jeszcze sobie wymyślasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka