joaska892
22.11.12, 15:10
Witam Wszystkie Panie smile
Wczoraj 21.11.2012 byłam na wizycie u ginekologa, który stwierdził ,że moja macica jest lekko rozpulchniona, pęcherzyk jest płaski i niema zarodka...ostatnią miesiączke miałam 19.10.2012r. ale była ona nieregularna ( zazwyczaj dostaję @ po 25 każdego miesiąca) lekarz stwierdził ,że to 4 tydzień ciąży, chociaż ja jestem innego zdania...W niedzielę 11.11 robiła test ciążowy i był negatywny, w środę 14.11 zrobiłam znów i wyszedł pozytywny, kreseczka była bladziutka, po paru dniach gdy zrobiłam kreska jest już intensywna.
Czy może być to zbyt wczesna ciążą żeby wykrył ją lekarz przez USG dopochwowe? ( takie miałam robione) Jutro idę zrobić badanie na hormon HCG. Strasznie się martwię o swoją maleńką fasolkę, czemu jej nie widać sad Czy ma to związek z wagą kobiety ? ( ważę 44kg) Jaki powinnam mieć wyniku badania krwi , w poniedziałek mam powtórzyć. Bardzo proszę o pomoc doświadczone osoby które miały podobną sytuację smileTo była Nasze pierwsze podejście jeśli chodzi o ciąże. Dodam jeszcze ,że bolą mnie piersi i urosły o jeden rozmiar... Czasem pobolewa mnie brzuch i jem dużo ogórków i kapusty kiszonej Temperatura w pochwie 37.7 .
Dziękuję za każdą odpowiedz
Joaśka