martinika 14.07.04, 14:34 jestem w 9 tygodniu ciąży nie nie dokuczaja mi żadne mdłości ogólnie czuje sie super, czy to prawda że to najgorsze może przyjść po 12 tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek78 Re: mdłości 14.07.04, 15:21 www.mediweb.pl/womens/vad03.php zajzyj na ta stronke,wiele powinno Ci wyjasnic moze byc i tak ze nie bedziesz miała zadnych dolegliwosci i dobrze,bo ja jestem w 6tyg i nie jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
anete Re: mdłości 14.07.04, 15:58 Ja tez jestem w 9 tc, ale juz od 6tc miałam mdłości, raz sa mniejsze i tylko rano, raz olbrzymie i przez cały dzień. Ale da się wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: mdłości 14.07.04, 21:30 a ja czytalam ze tylko polowe kobiet mecza nudnosci i wymioty...widocznie jestes szczesciara i moze ten problem cie nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
packa761 Re: mdłości 15.07.04, 11:48 ale ci zazdroszcze naprawde nie ma czego żałowac...i czym martwić ,u kazdego inaczej. U mnie zaczęły się w 5, przeszły mniej wiecej w 12 ale i teraz czasami się zdarza ale to juz pestka.Jeszcze dodam, że nic nie pomagało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: mdłości 15.07.04, 14:59 ja nie mialam ani razu mdlosci przez 9 miesiecy wiec u ciebie tez wcale moze ich nie byc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś