kejt.m 26.07.04, 21:22 Mam banalne pytanie, ale od 2 tygodni poszukuję po wszystkich księgarniach, empikach, itp. płytki kołysanki utulanki, śpiewanych przez M. Umer i G. Turnau. Może wiecie gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: Kołysanki utulanki 26.07.04, 22:02 Nie wiem, czy będziesz zainteresowana sklepem internetowym, ale na wszelki wypadek - podaję link (jest tam informacja, że płyta jest wysyłana w ciągu 24 godzin). pozdr. ewa www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.glowna?str=fis267355&skad=uzkmucpmny Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Kołysanki utulanki 26.07.04, 22:27 Ja kupiłam w Empiku w Gal. Mokotów (W-wa) jakiś miesiąc temu. Moja 3 mies córeczka to uwielbia (i ja też) Odpowiedz Link Zgłoś
nastica Re: Kołysanki utulanki 27.07.04, 00:45 w merlin.com.pl. Wlasnie tam ja kupilam. Natomiast ja mam pytanie - jesli mozecie mi dziewczyny pomoc - gdzie moglabym kupic ksiazke "Rymowanki przytulanki" Marty Bohdanowicz. Najlepiej sklep internetowy, bo mieskzam za granica. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
ewamonika1 Re: Kołysanki utulanki 27.07.04, 08:51 www.polnischebuchhandlung.de/KDD.htm ps. nie wiem, gdzie mieszkasz. moze ten adres Ci się przyda. jeśli chcesz szukać innego sklepu, wpisz po prostu tytuł książki do wyszukiwarki na stronie www.google.pl - pozdr. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
nastica Re: Kołysanki utulanki 27.07.04, 14:53 dzieki wielkie ewa! juz tam lece ... Odpowiedz Link Zgłoś
mona55 Re: Kołysanki utulanki 27.07.04, 19:31 Czy naprawdę warto kupić te kołysanki utulanki? Odpowiedz Link Zgłoś