klarowna 31.07.04, 09:06 Poroniłam niestety. Smutno mi teraz Chce mi się płakać((aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadzinska Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 09:38 Przykro mi bardzo... jadzińska Odpowiedz Link Zgłoś
olida Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 09:39 Będzie dobrze! Nie zamartwiaj sie tylko w nieskończoność. Ja sobie zawsze próbowałam tłumaczyć, że może to i lepiej, bo może dziecko miało ciężką wadę i było bardzo słabe. Może to i okrutne ale zawsze pomagało mi przetrwać. Musisz byc dzielna, bo przecież już za kilka miesięcy będziesz mogła znowu próbować! I nie daj się zwieść, że poronienie "zawsze się może zdażyć" - przynajmniej we wczesnej ciąży. Ja w ten sposób poroniłam dwa razy, ale potem się zawzięłam i zrobiłam masę badań i wyszło szydło z wora. Gdyby nie te wyniki, mogłabym próbować do woli, nic by z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
klarowna Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 10:16 Dzięki za pocieszenie, ale zły nastroj pewnie jeszcze sie utrzyma jakiś czas Normalne. Jednak Twoje słowa dodały mi troszkę otuchy.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ewablabla Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 11:03 wiem ze teraz słowa...i wiele prostych rzeczy nie ma znaczenia, ale trzymaj sie bedzie dobrze mi sie udało,Tobie też sie uda. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 11:28 Tak mi przykro ( musisz być silna i wirzyć że nastepnym razem się uda i bedziesz chodzić z slicznym brzuszkiem.A badałaś sobie progesteron ,może masz za niski i dlatego poroniłaś. Ja na dzień dzisiejszy mam około 8 a norma jest do 27 i wiem że mam za niski i nie utrzymałam bym ciąży.Trzymaj się cieplutko ,jesteśmy z Tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
klarowna Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 12:42 Ciesz sie ze sa ludzie tacy jak wy, wspieracie pomagacie.Cennym darem jest kazde dobre slowo Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 12:54 Sciskam Cie mocno!!!Zobaczysz juz nie długo bedziesz miała swojego dzidziusia Trzymam mocno kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloris5 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 15:33 Bardzo mi przykro...może pocieszy cię to, że ja również straciłam moją pierwszą dzidzię a po pół roku zaszłam i urodziłam zdrową, śliczną córcię a po kolejnych 2,5 roku lada dzień urodzę drugą. Ja wytłumaczyłam sobie swoją pierwszą stratę złym ukształtowaniem sie zarodka. Organizm sam wie co robi i jak coś nie tak to... Nie wpłynęło to jak widać na kolejne moje ciąże, które przeszłam wzorowo. Teraz nie czuje żalu, że tak się stało z pierwszą ciążą. Przypominam sobie o tym jak mam podać lekarzowi ilość ciąż i porodów. Głowa do góry! Jak będziesz chciała pogadać na gg to jestem 330456 Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 16:49 Ja straciłam pierwsze dwie ciąże a potem urodziłam dwoje zdrowych i ślicznych dzieci. Nie zamartwiaj się tylko zrób badania żeby poznać przyczynę poronienia i postaraj się wyleczyć. U mnie były to niedobory hormonalne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 31.07.04, 16:52 Zagladnij na forum "poronienie" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11916 ja tam znalazlam duzo zrozumienia Trzymaj sie cieplo i uwierz, ze czas leczy rany... Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
klarowna Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 01.08.04, 16:35 Zajrze napewno...mam nadzieję, żę tak też ktoś mnie wesprze... Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 01.08.04, 17:17 przykro mi bardzo,ale pomysl ile kobiet nie moze w ogole zajsc w ciaze, wystarczy zajrzec na "nieplodnosc", Ty jednak mozesz i gdy minie dostatecznie duzo czasu mozesz wznowic starania, napewno z wieksza niz dotychczasowa wiedza na ten temat. USZY DO GORY!!! "Jutro tez jest dzien..." Odpowiedz Link Zgłoś
patipo Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 02.08.04, 12:09 Wiem co czujesz bo ja rano bylam u lekarza ktory stwierdzil ze serduszko przestalo bic i dziecko przestalo sie rozwijac juz w 9 tyg. Jestem dzisiaj w 11 jutro lub pojutrze mam sie zglosic do szpitala( Mam tylko nadzieje ze nie dostane krwotoku. Czuje sie fatalnie. i tez tlumacze sobie ze moze lepiej sie stalo. TAk bardzo chcialam tego dzieka( Trzymaj sie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka2 Re: Poroniłam:(((((((((((((((((( 02.08.04, 18:48 Witam Nie martw się też byłam w ciąży i straciłam ją Potem wyjechałam odpocząć i po ponad tygodniu jestem i nie jest mi już smutno Wszystko przemyślałam i jest prawie ok Narazie nie chcę mieć wogóle dzieci Trzymaj się i myśl pozytywnie napewno będziesz mieć jeszcze dużo dzieci Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś