Dodaj do ulubionych

czkawka dzidziusia

10.08.04, 07:14
Czy odczuwacie rytmiczne lekkie (dość szybkie) uderzenia dzidziusia w brzuch?
Ja mam je dość często i nie wiem czy to czkawka mojego bąbelka czy coś innego
(ale co?)
Obserwuj wątek
    • isa2 Re: czkawka dzidziusia 10.08.04, 07:35
      Ja tez tak odczuwam. Przyznam, ze nie zawsze jest to przyjemne uczucie. Dzis
      malemu tak sie czkalo, ze wybudzil mnie o 7:00 smile. Slyszalam od mojego gin., ze
      to wlasnie czkawka. smile

Aga i 38. tyg. synek
    • tranulla Re: czkawka dzidziusia 21.11.04, 20:52
      Hej!!! Moja malutka (35 tydzień) miewa czkawkę regularnie co wieczór. Mam wtedy
      mieszane uczucia bo nie wiem czy męczy się wtedy tak samo jak ja bym miała
      czkawkę, zawsze idę się czegoś napić bo mnie to zawsze pomagało i mam wrażenie,
      że JEJ także smile))
      • ewcialinka Re: czkawka dzidziusia 21.11.04, 21:27

tak tak to czkawka! ja mam tak codziennie.ja jestem ciekawa czy czasem nie
        czujecie ucisku na pęczerz który sprawia wam ból? dzidzia tak uciska główka mój
        pęcherz że jest to bardzo bolesne czasami,a na pewno nie mam zapalenia pęcherza.
        • sylwiq Re: czkawka dzidziusia 22.11.04, 10:16
          Ja nawet oglądałam czkawkę mojego bąbelka na żywo, kiedy robiliśmy
          USG.Biedaczysko podskakiwało strasznie, i denerwowała go ta cała sytuacja, więc
          machał nóżkami i rękami gdzie popadłosmile)
          • agnes-24l Re: czkawka dzidziusia 22.11.04, 10:59
            tak to jest czkawka,czasami mam to kilka razy dziennie najczęściej jak zjem coś
            słodkiego to wtedy mój dzidziuś łapczywie napije się wód płodowych bo są
            słodkie i stad ta czkawka,chociaż mogę być też inne przyczyny ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka