bebewawa 11.08.04, 10:47 Witam wszystkie mamy, czy wiecie gdzie mozna kupic ww. majtki w Warszawie, jakie sa najlepsze i ile sztuk trzeba miec ze soba do szpiala, czy w domu je tez zakladamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolineg Re: Gdzie kupić majtki poporodowe w Wawie? 11.08.04, 10:50 Ja kupowalam w Smyku i w Swiecie Dziecka firmy Bebe Confort oraz w Blue City w jakims sklepie dla dzieci, tylko tam firmy Chicco po cesarce.Ale normalne tez byly. Bebe Confort pakowane po 4 sztuki za 15 zl a Chicco za 4 sztuki 40 zl. Nosilam je w szpitalu i w domu przez tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 karolineg!!?? 11.08.04, 10:56 za wczesnie wcisnelam enter... sorry! mam pyt! czy po cc sa jakies specjalne majtki?? Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 Re: Gdzie kupić majtki poporodowe w Wawie? 11.08.04, 10:54 ja moge tylko powiedziec,ze mozna je kupic w smyku na pl.Unii Lubelskiej, wejscie przy Supersamie i Mc'Donaldsie! ja tam kupilam majty dla siebie! Ale w aptece tez kupisz, ja mam paczke z apteki i paczke ze smyka czyli chyba 10 par! Ale te ze smyka, moze ciut drozsze, ale za to ladniejsze i maja lepszy kroj, te z apteki sa bardziej podobne do czepka na glowe tak wiec ja polecam te ze smyka! a co do ilosci to sama nie wiem.. moze jakas doswiaczona mama sie odezwie! pzdr karo i Franek Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: Gdzie kupić majtki poporodowe w Wawie? 11.08.04, 11:00 Dzieki dziewczyny, za szybkie odpowiedzi. Musze w tym tygodniu to zalatwic zeby miec juz to z glowy. Pozdrowionka Magda i Ignaś (34tyg.) ps. Carroline co u Ciebie zdecydowalas sie juz na szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
carolline1 bebewawa 11.08.04, 11:14 bylam wczoraj w MSWIA na Woloskiej, za dwa tyg mam tam sie pojawic z usg i umowic sie na cc!! ucieszylam sie, bo moj maz bedzie mogl byc ze mna w czasie cesarki! tak wiec jak wszystko bedzie zgodnie z planem to tam bede rodzic, jak cos nie wypali to pozostane przy Starynkiewicza! pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś