Dodaj do ulubionych

majtki w ciąży

27.08.04, 23:50
jakie majtki powinnam nosić w ciąży,czy z gumką pod brzuchem, czy zakończone
pod biustem
Obserwuj wątek
    • catalina1 Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:25
      Takie w jakich będzie Ci wygodnie to przede wszystkim.
    • misso Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:26
      Jakie chcesz! To chyba zależy tylko od wygody. Ja nie wyobrażałam sobie nosić
      ogromnych galotów, więc, jak mi się zaczęła trochę rozszerzać miednica i ciasno
      się zaczęło robić w dotychczasowych majtkach, kupiłam ładne bawełniane (+ 5%
      elastanu) majtki Atlantica (modele tanga lub bikini). Świetnie się rozciągają,
      idealnie leżą pod brzuszkiem i nie zapłaciłam za nie powyżej 20 zł jak kosztują
      majtki ciążowe pod brzuch tylko ok. 10-15 zł za parę.
    • gosia.mama.wojtusia Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:46
      ja noszę stringi,takie niziutkie pod brzusio
    • roxi_hart Re: majtki w ciąży 28.08.04, 09:02
      Ja tez nosze stringi pod brzuch. Nie moglabym nosic tych długich majtasów/
    • agnesm1 Re: majtki w ciąży 28.08.04, 09:56
      A ja polecam majtki bezszwowe - nie gniota w brzuszek i sa wygodne...
      w stringach jakos sie nigdy nie widzialam smile i chyba sie nie przekonam smile
      Pozdrawiam
      Agnesm
      • aska_f Re: majtki w ciąży 28.08.04, 10:49
        Wygodne. Ja całą poprzednią ciążę przechodziłam w stringach i teraz też nie
        zamierzam inaczej. Raz kupiłam ciążowe i było mi koszmarnie niewygodnie smile)

Pozdrawiam,
    • gagunia Re: majtki w ciąży 28.08.04, 21:48
      wszystko co nosilam bylo pod brzuchem smile i bielizna i spodnie i spodnice.
    • magdalenax Re: majtki w ciąży 29.08.04, 10:02
      Ja tez nosze pod brzuchem i bawelniane bez zadnych domieszek firmy Canpol. Nie
      sa piekne ale bardzo dobrze sie piora a kosztowaly chyba 8-9 zl za szt. Zawsze
      kupowalam sobie fikusnie stringi i serce mi krwawi jak patrze na te moje
      bawelniane majtaski. Tym niemniej ze wzgledu na to ze bawelniane zdrowsze a ja
      mam sklonnosc do stanow zapalnych postanowilam sie poswiecic i nosic te cuda
      konfekcyjne smile Mam tez oczywiscie bielizne na specjalne okazje dostosowana do
      mojego stanu smile

Pozdrawiam,
      Magda 32 tc
    • aluc Re: majtki w ciąży 29.08.04, 12:46
      stringi ciążowe (trochę wyższe z boków i z tyłu niż normalne)
      innych sobie nie wyobrażam
      • rhynox Re: majtki w ciąży 29.08.04, 20:12
        polecam stringi Gatta. chyba nie są jakieś specjalnie ciążowe, ale wykonane z
        super miękkniego materiału, trochę niższe niż normalne, nie mają szwów. dla
        mnie bomba. kosztują chyba z 20 zł ale dokładnie nie pamiętam. Duże GACIE mnie
        przerażają.
        • paulajal Re: majtki w ciąży 29.08.04, 21:01
          Dla mnie najlepsze są majtki bezszwowe niskie tanga (czyli taki krój miedzy
          stringami a pełnymi gatkami) firmy POMPEA (ok 35zł/szt), po prostu nie czuje
          się bielizny na ciele, doskaonałe, idealnie wygodne, rewelacja, ale kupiłam też
          w supermarkecie z 10 par super tanich wielkich niskich 9=pod brzuch) majtek i
          też są super, wszystko 100% bawełny.

pozdr

Paula 34/35tc
    • cody2 Re: majtki w ciąży 29.08.04, 22:47
      hm
      ja sie nad tym nie zastanawiałam, nosiłam jak zwykle stringi, tylko w pewnym
      momencie musiałam dokupico rozmiar wieksze smile
      • netmenka29 Re: majtki w ciąży 30.08.04, 15:24
        Stringi już mi jakoś mnie leżą, anwet rozmiar większe. Ostatnio kupiłam Gatta,
        ale normalne, nie stringi, jak kolezanka kilka postów wyżej. Super wygodne, na
        brzuszku elegancko leżą, nie cisną, nie wpijają sie. Gatta to ta firma, co
        Steczkowska reklamowała rajstopy. Weszli teraz w bielizne i uważam, że to
        strzał w 10-tkę. MAm też pełne majtasy firmy DIM, także wygodne, też na
        brzuszek.
    • majerka1 Re: majtki w ciąży 31.08.04, 11:40
      Witajcie!
      Ja też nie wyobrażam sobie innych jak stringi. Na razie przerzuciłam się z
      koronek na bawełniane, bo wygodniejsze i lepiej sie rozciągają. Kupiłam
      ostatnio z Gatty bezszwowe, super wygodne, idealnie leża pod brzuszkiem.
      Polecam też stringi typu tanga z Atlantica, wygodne i w slicznych kolorach.
      A w zimie może przekonam się do wysokich ciążowych majtek na brzuch, zobaczymy
      czy brzuszek będzie marznął, czy nie.
      Pozdrawiam smile
      • jowa20 Re: majtki w ciąży 31.08.04, 18:16
        tylko stringi,nie znosze wielkich majtek!!!!!!!
    • le_lutki Re: majtki w ciąży 31.08.04, 11:47
      Nie wiem, jakie sie "powinno" ale ja nosilam tylko niskie i najczesciej stringi
      (wsciekle upaly) - za to bawelniane. Super! Na sama mysl o - nawet
      wyimaginowanym - ucisku czegos na moj brzuch dostawalam szalu smile No a poza tym
      zalezalo mi jednak (akurat mnie, ale to jest zupelnie drugorzedne) zeby
      wygladac mozliwie atrakcyjnie przed wejsciem w ere upiornych stanikow dla matek
      karmiacych wink)
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka