bacio1 27.08.04, 23:50 jakie majtki powinnam nosić w ciąży,czy z gumką pod brzuchem, czy zakończone pod biustem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:25 Takie w jakich będzie Ci wygodnie to przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:26 Jakie chcesz! To chyba zależy tylko od wygody. Ja nie wyobrażałam sobie nosić ogromnych galotów, więc, jak mi się zaczęła trochę rozszerzać miednica i ciasno się zaczęło robić w dotychczasowych majtkach, kupiłam ładne bawełniane (+ 5% elastanu) majtki Atlantica (modele tanga lub bikini). Świetnie się rozciągają, idealnie leżą pod brzuszkiem i nie zapłaciłam za nie powyżej 20 zł jak kosztują majtki ciążowe pod brzuch tylko ok. 10-15 zł za parę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: majtki w ciąży 28.08.04, 08:46 ja noszę stringi,takie niziutkie pod brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: majtki w ciąży 28.08.04, 09:02 Ja tez nosze stringi pod brzuch. Nie moglabym nosic tych długich majtasów/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: majtki w ciąży 28.08.04, 09:56 A ja polecam majtki bezszwowe - nie gniota w brzuszek i sa wygodne... w stringach jakos sie nigdy nie widzialam i chyba sie nie przekonam Pozdrawiam Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
aska_f Re: majtki w ciąży 28.08.04, 10:49 Wygodne. Ja całą poprzednią ciążę przechodziłam w stringach i teraz też nie zamierzam inaczej. Raz kupiłam ciążowe i było mi koszmarnie niewygodnie ) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: majtki w ciąży 28.08.04, 21:48 wszystko co nosilam bylo pod brzuchem i bielizna i spodnie i spodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: majtki w ciąży 29.08.04, 10:02 Ja tez nosze pod brzuchem i bawelniane bez zadnych domieszek firmy Canpol. Nie sa piekne ale bardzo dobrze sie piora a kosztowaly chyba 8-9 zl za szt. Zawsze kupowalam sobie fikusnie stringi i serce mi krwawi jak patrze na te moje bawelniane majtaski. Tym niemniej ze wzgledu na to ze bawelniane zdrowsze a ja mam sklonnosc do stanow zapalnych postanowilam sie poswiecic i nosic te cuda konfekcyjne Mam tez oczywiscie bielizne na specjalne okazje dostosowana do mojego stanu Pozdrawiam, Magda 32 tc Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: majtki w ciąży 29.08.04, 12:46 stringi ciążowe (trochę wyższe z boków i z tyłu niż normalne) innych sobie nie wyobrażam Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: majtki w ciąży 29.08.04, 20:12 polecam stringi Gatta. chyba nie są jakieś specjalnie ciążowe, ale wykonane z super miękkniego materiału, trochę niższe niż normalne, nie mają szwów. dla mnie bomba. kosztują chyba z 20 zł ale dokładnie nie pamiętam. Duże GACIE mnie przerażają. Odpowiedz Link Zgłoś
paulajal Re: majtki w ciąży 29.08.04, 21:01 Dla mnie najlepsze są majtki bezszwowe niskie tanga (czyli taki krój miedzy stringami a pełnymi gatkami) firmy POMPEA (ok 35zł/szt), po prostu nie czuje się bielizny na ciele, doskaonałe, idealnie wygodne, rewelacja, ale kupiłam też w supermarkecie z 10 par super tanich wielkich niskich 9=pod brzuch) majtek i też są super, wszystko 100% bawełny. pozdr Paula 34/35tc Odpowiedz Link Zgłoś
cody2 Re: majtki w ciąży 29.08.04, 22:47 hm ja sie nad tym nie zastanawiałam, nosiłam jak zwykle stringi, tylko w pewnym momencie musiałam dokupico rozmiar wieksze Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Re: majtki w ciąży 30.08.04, 15:24 Stringi już mi jakoś mnie leżą, anwet rozmiar większe. Ostatnio kupiłam Gatta, ale normalne, nie stringi, jak kolezanka kilka postów wyżej. Super wygodne, na brzuszku elegancko leżą, nie cisną, nie wpijają sie. Gatta to ta firma, co Steczkowska reklamowała rajstopy. Weszli teraz w bielizne i uważam, że to strzał w 10-tkę. MAm też pełne majtasy firmy DIM, także wygodne, też na brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
majerka1 Re: majtki w ciąży 31.08.04, 11:40 Witajcie! Ja też nie wyobrażam sobie innych jak stringi. Na razie przerzuciłam się z koronek na bawełniane, bo wygodniejsze i lepiej sie rozciągają. Kupiłam ostatnio z Gatty bezszwowe, super wygodne, idealnie leża pod brzuszkiem. Polecam też stringi typu tanga z Atlantica, wygodne i w slicznych kolorach. A w zimie może przekonam się do wysokich ciążowych majtek na brzuch, zobaczymy czy brzuszek będzie marznął, czy nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jowa20 Re: majtki w ciąży 31.08.04, 18:16 tylko stringi,nie znosze wielkich majtek!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: majtki w ciąży 31.08.04, 11:47 Nie wiem, jakie sie "powinno" ale ja nosilam tylko niskie i najczesciej stringi (wsciekle upaly) - za to bawelniane. Super! Na sama mysl o - nawet wyimaginowanym - ucisku czegos na moj brzuch dostawalam szalu No a poza tym zalezalo mi jednak (akurat mnie, ale to jest zupelnie drugorzedne) zeby wygladac mozliwie atrakcyjnie przed wejsciem w ere upiornych stanikow dla matek karmiacych ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś