jacekpiotr 08.09.04, 07:01 Mam pytanie czy, komu i ile daliście przed porodem w szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia Re: Komu i ile przed porodem. 08.09.04, 07:58 nikomu! szpital wojewodzki (tzn byly wojewodzki), jedyny w miescie, porod finansowany przez kase chorych - mozliwosc korzystania z prysznica, pilki, toalety, mozliwosc chodzenia przez caly czas, obsluga sympatyczna, pomocna. lekarz konkretny, fachowy. porod ciezki, bez komplikacji, naciecie rutynowe, ale konieczne (dziecko 4470), szycie w znieczuleniu, bezbolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekpiotr Re: Komu i ile przed porodem. 08.09.04, 08:26 Żona mi mówi, że trzeba "dać" położnej. Ja jestem przeciwny dawaniu w łapę, ale z drugiej strony chcę jej stworzyć warunki jak najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mkonkol Re: Komu i ile przed porodem. 08.09.04, 08:56 Jacku, z tego co pamiętam z innych postów jesteście z wawy. Żona zapewne mówiła Tobie o indywidualnej położnej w czasie porodu. Przesyłam Ci link do strony szpitala Św. Zofii. Tam masz cały cennik. Jak to wygląda w innych szpitalach, nie wiem. www.zofia.it.pl/index_p.htm A w łape to jeszcze nie słyszałąm żeby któraś z dziewczyn dawała. Jeśli decydujecie się na poród bez dopłacania za pewne przywileje, to nie dawajcie łapówek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blachara szpital na Solcu 08.09.04, 10:06 www.cmsolec.host.sk/porody_rodzinne.html tez jest cennik na uslugi dodatkowe aga i 26 tyg. motylia Odpowiedz Link Zgłoś