10.02.16, 19:18
Mam pytanie jestem w ciąży w 4 tyg. I boli mnie w podbrzuszu dziwne klucza też jak przed miesiączka jak bym zaraz miała dostać i czasami jak na biegunkę nie wiem co o tym myśleć i stolec mam bardzo luźny
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Witam;-) 12.02.16, 10:23
      Z dolegliwościami idzie się do lekarza.
    • justyna120692 Re: Witam;-) 13.02.16, 18:26
      Witam ! Mam pytanie jestem w 10tygodniu ciazy, jest to moja pierwsza ciaza . Od dwóch dni mam dziwne uczucie i kłucie rraz z lewej raz z prawem strony, lecz z lewej dziś bardziej mnie bolał tak jakby jajnik. Co to może oznaczać? Czy mam powody do obaw ? I się martwić czy to normalne w ciazy ...
    • justyna120692 Re: Witam;-) 13.02.16, 18:28
      Witam jestem w 10 tyg ciazy,jest to moja pierwsza ciaza . Od dwóch dni mam dziwne kłucie raz z prawej raz z lewej strony jajnika,bardziej z lewej . Ciężko opisać to ucZucie bo nie jest nasilajace się lecz raz za czasy kluje. Co to oznacza? Czy to normalne podczas ciazy? Wizytę miałam 2tyg temu ale nie było żadnych poroblemow.
      • lidek0 Re: Witam;-) 13.02.16, 19:27
        Przeczytałaś co napisałam wyżej? Z dolegliwościami idzie się do lekarza, tu na forum jedynie powróżyć możemy.
    • aga_gd86 Re: Witam;-) 13.02.16, 21:26
      Witam
      W każdej z dwóch ciąż miałam jakieś dolegliwości bólowe na początku. W pierwszej bolało mnie w podbrzuszu jakbym miała zaraz dostać okres i właśnie tak myślałam, że zaraz będzie okres, a tu proszę bardzo - ciążą. W drugiej bolały mnie na zmianę jajniki, ale to już po tym jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. Ciąże miałam wykryte w 7 i 8 tygodniu a bóle trwały jakoś do 13 tygodnia.
      Położna powiedziała, że to normalne, że ciało przygotowuje się do dzidziusia. Jednak każda kobieta przechodzi ciążę inaczej i lepiej powiedzieć o bólach lekarzowi albo położnej prowadzącej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka