madek01 06.10.04, 21:56 Witam! Mam prosbe o opinie na temat dr Jaworowskiego z Wroclawia. Umowilismy sie z zona do niego na USG 3D. Czy jestescie z niego zadowoleni? Dzieki za wszelki odzew Pozdrovionka TATUS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menadka Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 06.10.04, 23:27 Ja chodziłam do niego na usg, to kontaktowy i sympatyczny lekarz. Bardzo dokładnie opowiada co widzi na usg, dokładnie wyjaśni parametry i odpowie na wszystkie pytania. Byłam bardzo zadowolona Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia99 Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 11:10 Ja byłam u niego na usg tylko raz, ale polecam! Pomimo bardzo póznej pory zartował z nami, był bardzo sympatyczny i cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytaniaCo prawda kolorowego zdjecia małego nie mamy, bo nie chciał sie nam ładnie pokazac, ale za to mamy badanie nagrane na kasete i tam widac jak macha rączką , mruga okiem itp. bardzo fajne wrazenia! Miłego "podglądania"! Odpowiedz Link Zgłoś
madek01 Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 18:56 Hejka! Dzieki za info. My na usg bedziemy z nasza fasolka na poczatku 11 tyg. Naszi znajomi byli u tego lekarza i sa bardzo zadowoleni. Widzialem kastete i zdjecia. Juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja fasolke. Pozdrawiam i dzieki za info Maciek TATUS Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 12:53 gdzie przyjmuje ten lekarz i czy nagrywa usg na kasetę vhs lub płytę? a i ile kosztuje usg 3d?pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 13:36 Cześć, podaję namiary: Gabinet USG dr. Herfurt (ale usg ciąży robi dr. Jaworowski). Przyjmuja w czwartki od 14 w przychodni kolejowej na ul. Joannitów 13. telefon do rejestracji: 3641299 i 601565373. Koszt badania (30 minut i VHS) 80 zł. Za zdjęcie 3d (jeżeli dzidzia zechce dać się sfotografować) płaci się osobno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 14:41 dziękuje bardzo już dzwonię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 14:53 dzowniłam, ale mają termin dopiero na 25 października, umówiłam się ale nie wiem czy będzie coś wtedy widać, bo będę juz gdzieś w około 31 tc Gdzie jeszcze we Wrocławiu mozna zrobić usg 3d i nagrać na kasetę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natusik Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 15:22 krabe, ja też się pod tym podpisuję. właśnie siedzę i szukam tu i w książce tel. dobre USG we Wrocławiu, bo mój lekarz ma kiepski sprzęt, a bardzo-bardzo chcę jak najszybciej trafić do gina, bo jestem w 21tyg. i z tego co wiem-teraz jest najlepszy okres na to. Mam nadzieję, że ktoś nam szybko odpowie! Odpowiedz Link Zgłoś
neoprene Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 19:38 dr Wiktor Jarosz, przyjmuje w Medi Concept na Krzyckiej 98 Nie ma chyba 3D ale polecam jego klinikę, jest dobrze wyposażona i super miły personel Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 07.10.04, 22:04 Jest jeszcze jedno 3d we Wrocławiu, ma je dr. Florjański z Dyrekcyjnej, ale robi to prywatnie w nowej akademii medycznej na ul. Borowskiej. Nie znam telefonu, ale myślę, że bez problemu namierzycie go na Dyrekcyjnej. Podobno jest jeszcze lepsze niż Jaworowskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Dr. JAWOROWSKI - WROCLAW ??? 13.10.04, 09:55 a czy jest mozliwość nagrania na kasetę lub płytę????pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś