gagga1 17.10.04, 12:01 Jutro o 11.00 zdaję strasznie ważny i ciężki egzamin. Moja ciąża nie będzie żadnym "środkiem łagodzącym", przeciwnie... Boję się bardzo. Czy ktoś będzie za mnie trzymał kciuki? gagga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasie Re: jutro egzamin 17.10.04, 13:07 Trzymam kciuki mocno A moze dzidzia jednak coisk pomoze? Napisz jak bylo Gagga! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia20 Re: jutro egzamin 17.10.04, 13:13 dobrze Cię rozumiem, ja w 5 miesiącu broniłam pracę magisterską i ciąża też nic mi nie pomogła bo poprostu nie było jej po mnie widać i jak ktoś nie wiedział to się nie domyślił, no a szanowna komisja nie wiedziała więc nie potraktowali mnie ulgowo. A dzidzia dawała o sobie bardzo znać przez cały czas (czekanie na swoją kolej+obrona+czekanie na wyniki), przyznaję, że niebyło łatwo, czułam się słabo, nerwy robiły swoje, dzidzia mocno kopała pewnie przez to, że ja się bardzo denerwowałam. Dlatego trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i koniecznie napisz jak już będziesz po egzaminie!!! pozdrawaim asia 32 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: jutro egzamin 17.10.04, 15:49 trzymam kciuki- ja cala sesje zdawalam 2 w 1 i nikt nie potraktowal mnie ulgowo..ale bardzo odbrze mi poszlo bedzie dobrze,sama zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
bei :):):):):):) 17.10.04, 16:01 Ja będę trzymać- całym sercem- bo dłonią- to mozna nieopatrznie puścic pozdrowionka Szybkiego dobrego Bea i 34 Artuś Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: jutro egzamin 17.10.04, 18:17 Oj ja też mocno trzymam kciuki, a dzidziunia pewnie pomoże, bedzie ssać kciuka)) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: jutro egzamin 17.10.04, 18:43 Doskonale Cie rozumiem! Mnie tez czeka bardzo wazny egzamin - smieje sie nawet, ze moje Malenstwo bedzie musialo byc bardzo madre skoro zaczyna edukacje od obrony pracy mgr Trzymaj sie cieplo, ja mocno trzymam kciuki!!! I koniecznie napisz, jak poszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
gagga1 Re: jutro egzamin 18.10.04, 17:18 Dziękuję wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki. Pomogło! Zdałam! Mały się wiercił na egzaminie niemiłosiernie. A teraz do łóżeczka na zasłużony wypoczynek. Pozdrawiam, gagga Odpowiedz Link Zgłoś