dorella 26.10.04, 19:24 Jestem w 33 tc. Boli mnie miejsce pod obiema piersiami, bol jest dosc silny zwlaszcza wtedy, gdy sie schyle. Kiedy siedze prosto jest troche lepiej. Czy mialyscie tak? Co to moze byc? pozdrawiam dorella Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patunia79 Re: Bol pod piersiami 26.10.04, 20:11 Może to są żebra, mnie w tym miejsce również boli, a najczęście gdy siedzę i brzuch idzie w górę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorella Re: Bol pod piersiami 26.10.04, 20:16 Dzieki, tez mam nadzieje, ze to nic groznego... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Bol pod piersiami 26.10.04, 20:50 nie wiem czy to to samo co było u mnie, ale pod koniec ciąży bolało mnie pod piersiami, w sumie to tak jakby coś mnie ściskało, lekarka powiedziala że to po prostu dzidzia ma mało miejsca i się rozpycha, nie było to aż tak uciążliwe żebym musiała się martwić lakie Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: Bol pod piersiami 26.10.04, 23:02 jestem w 26/27 tyg. ciaży i mam ten sam syndrom...jedyne co mi w tej chwili pomaga to gdy intensywnie prostuję plecy- aczkolwiek ta pozycja też nie należy do super wygodnych...uroki ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
kaczmaa Re: Bol pod piersiami 27.10.04, 12:27 Witam Nie wiem czy to to samo ale ja od kilku tygodni mam taki ból po prawej stronie pod piersią. Czasami jest bardzo silny taki piekący. Dwa dni temu pytałam lekarki i onaa stwierdziła że to najprawdopodobniej macica uciska naa wątrobe i to nic groźnego, a jestem w 36-38 tygodniu ale przyjemnego też nie Odpowiedz Link Zgłoś