Dodaj do ulubionych

GRUDNIOWE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.10.04, 19:44
Zostalo nam juz tylko dwa miesiace jak tam Wasze samopoczucie????????Ja sie
bardzo niecierpliwie i martwie czy wszystko bedzie ok mysle caly czas o
porodzie czy wszystko bedzie dobrze z mala i zemna, bo tyle sie na czytalam
ze az na sama mysl mam gesia skorke sad Szykuje powoli walizeczke bo to
przeciez nic nie wiadomo ( przezorny zawsze ubezpiecziny)Napiszcie czy macie
takie same maysli czy mi juz odbija !!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i caluje
wszystkie mamuski
Obserwuj wątek
    • packa761 Re: GRUDNIOWE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.04, 20:29
      mam dokładnie to samo ale staram sie myslec pozytywnie. Powoli wszystko kupuje
      dla dzidziusia, przegladam ubranka, katalogi z wózkami itd. No i przestałam juz
      pracować. W koncu czekam na Igorka juz prawie8 miesiecy i chce żeby juz był, a
      poród jakos przezyje. Pozdrawiam
    • joan_w Re: GRUDNIOWE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.04, 22:58
      z niecierpliwoscia czekam na to wielkie wydarzenie... choc nie ukrywam ze boje sie czy wszystko bedzie ok.pozytywne myslenie duzo daje ale wazne jest tez wsparcie najblizszych osob.jak na razie przygotowuje wyprake dla maluszka i czekam na trzecie usg (to juz 35 tydzien)smile pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusiesmile
      • joasia20 Re: GRUDNIOWE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.04, 10:42
        u mnie już 35 tydzień, we środę robiłam usg, lekarz powiedział, że wszystko
        jest ok, i jakoś bardzo się uspokoiłam, staram się dbać o siebie i dzidzię, ale
        też nie przesadzam, już nie mogę się doczekać kiedy przytulę moje maleństwo,
        pomału wszystko kupuję i przygotowuję na powitanie mojego maluszka smile)
        pozdrawiam
        asia
    • mviks Re: GRUDNIOWE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.10.04, 10:38
      Ja tez 36 tydz walizeczka juz spakowana,ze wzgledyu na fakt ze wczoraj
      przeszlismy z malenstwem obrot zewnetrzny. Obrot sie powiodl ale moj maz nadal
      jest w szoku, ciekawa jestem jak pojdzie mu na porodzie smilehihihi
      Wozek, lozeczko itp nadal nie ma ale caly czas laze po sklepach i ogladam smile
      Pozdrawiam i zycze powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka