agnieszka-wawa 24.11.04, 11:59 Czy którąś z Was prowadzi dr Rokicki? Prosze o opinie. Macie wizyty prywatne czy w jakiejs klinice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loren1 Re: Dr Rokicki 24.11.04, 12:00 ja jestem jego klientką i prowadzi moja ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
loren1 Re: Dr Rokicki 24.11.04, 12:03 może nie jest zbyt wylewny ale ciepły jak się na niego patrzy to prawdziwy lekarz z powołania.Strasznie szybko robi usg ale jest specjalistą w wykrywaniu wczesnych wad płodu i invitro,minusem jest to,że mało mówi ale to tak jak wszyscy faceci jak masz jakies pytania mój numer gg 9561837 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-wawa Re: Dr Rokicki 24.11.04, 12:25 dzieki na pewno sie skontaktuje niebawem pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq11 Re: Dr Rokicki 26.11.04, 11:45 hej,mnie prowadzi dr Rokicki.co prawda dopiero bylam na dwoch wizytach,ale wydaje sie byc ok.jesli kieruje sie do niego jakies zapytania, napewno odpowie.jest konkretny i w poprzadku.ja chodze do Invimed-u na Rakowieckiej, klinika i obsługa jak najbardziej polecam. pozdrowionka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś