Dodaj do ulubionych

Ślub ciężarówki

26.11.04, 12:45
Za dwa tygodnie wychodzę za mąż. Już nie mogę się doczekać tego dnia ale z
drugiej strony troche się denerwuje czy wszytko pujdzie jak trzeba no i czy
maleństwu nie zaszkodzi tyle emocji.
Co o tym sądzicie?
Są tu może przyszłe mamy które też będą brać ślub?
Obserwuj wątek
    • karolinajk Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 12:52
      Ja tez brałam ślub będąc w ciąży i mojemu synkowi nic nie zaszkodziły te
      emocje,wyrósł na zdrowego i duzego 12latka.Powodzenia!
    • laadyy Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 13:10
      Witam.
      Też brałam ślub będąc w ciąży co prawda na dziś mam termin porodu i siedzę w
      domu w związku z tym nie mogę stwierdzić czy to zaszkodziło mojej córeczce, ale
      za to mogę napisać że po ślubie od niej też dostaliśmy prezent - zaczęła się
      ruszać smile)
      Będzie dobrze.
      Pozdrowienia
    • malaika7 Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 14:56
      Brałam ślub w 5 miesiącu ciąży. Atmosfera przygotowań była dość nerwowa, ja do
      super spokojnych osób też nie należę. Dwa dni po ślubie pojechaliśmy na tydzień
      w góry. Nie łaziliśmy przesadnie wysoko, staraliśmy się odpoczywać. Tydzień po
      powrocie czekała nas weekendowa przeprowadzka - zamienialiśmy się z teściami
      mieszkaniami. Wszystkie te rzeczy nałożyły się na siebie, stres i wysiłek (mały
      ale zawsze) zaowocowały tym, że następnego dnia po przeprowadzce wylądowałam w
      szpitalu z zagrażającym poronieniem (rozwarcie, skurcze itd.) Gdybym miała
      wybierać, nie zdecydowałabym się jeszcze raz na ślub w ciąży. Dla mnie był to
      mimo wszystko stres. Nie wiem jak to odbije się na dziecku (rodzę za miesiąc) w
      przyszłości. Staraj się myśleć o dobru maleństwa, nie denerwuj się i dawkuj
      emocje. Odpocznij sobie po ślubie, ale tak naprawdę.
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze smile
    • amelka623 Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 15:23
      Hej.Ja biorę ślub 25 grudnia.Wszystko będzie dobrze i z twoim dzidziem i z
      moim.Pozdrowienia dla ciebi,przyszłego męża i maleństwa.Trzymajce się.Ania,
      Darek i Marysia (18 tydzień)
    • mika_p Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 16:48
      Spoko, wszystko będzie dobrze. Tłumy kobiet brały i biora slub w ciąży, a to
      wpadka i trzeba, a to powód to zalegalizowania związku, albo tak wyszło z
      planów zyciowych, a dzidziuś się w nie wtarabanił.
      Ja też brałam ślub w ciąży (przełom 4 i 5 miesiąca), Młody skończył 6 lat i
      jest strasznie fajny.
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia smile
    • aba001 Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 17:00
      Wielkie dzięki za słowa wsparcia i otuchy.
      Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
      Pozdrawiam cieplutko!!!!
      • sylwiq Re: Ślub ciężarówki 26.11.04, 17:19
        Ja tez będę brała ślub, i będę wtedy w 6-tym miesiącu. Nie martw się o nic,to
        wspaniały dzień, na który z pewnościa długo czekałaś, więc ciesz sie nim tak ja
        to robięsmile))
        Pozdrawiam
        Sylwiq, Gabriel i Bąbelek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka