Dodaj do ulubionych

strach o dziecko, 32tc, tez tak macie??

08.12.04, 14:41
Koncowka ciazy a wraz z nia mase obaw. Czy dziecko na pewno dobrze sie rozwija, czy bedzie zdrowe...Jest tyle chorob na tym swiecie, ktorych nie mozna zobaczyc na usg, jest tyle chorych dzieci. Wiem, mam myslec pozytywnie, nie nakrecac sie itp itd Wiem, kazde dziecko jest kochane i nie ma znaczenia czy zdrowe czy chore....Ale jak widze w tv albo na ulicy dziecko niepelnosprawne fizycznie czy umyslowo, to od razu pojawia mi sie mysle, o moim jeszcze nienarodzonym i sie boje.Nie jestem typem panikary czy pesymistki, chcialabym juz je urodzic i wiedziec. Po prostu.
Obserwuj wątek
    • muress oj tak 08.12.04, 14:45
      i to właśnie teraz mnie ten strach dopada, do tej pory w ogóle nie powstawały
      mi w głowie żadne obawy. Nie wiem skąd to.
      • mmala6 Re: oj tak 08.12.04, 14:49
        Mam nadzieje,ze nie po moim poscie?smile)to pewnie kwestia zegara ktory odlicza dni i tygodnie coraz szybciej i Dzidzia robi sie coraz bardziej realna i namacalna......
      • kariba Re: oj tak 08.12.04, 14:54
        Dokłednie dziewczyny ja mam to samosad Przestałam nawet oglądać Polsat bo tam co
        chwila pokazują chore dzieci i proszących o pomoc ich rodziców. Którzy są tacy
        bezradni. Budzi to we mnie ogromny ląk o zdrowie mego Synka. Obyśmy nigdy nie
        miały takich problemów. pozdrawiam kariba
        • martyna-23 Re: oj tak 08.12.04, 15:08
          Witajcie!! to chyba normalne że im bliżej konca(a raczej początku)to strach
          jest większy.Ja jestem w 34tc.i też coraz częściej myślę o tym czy mój skarb
          będzie zdrowy? i odrazu sobie odpowiadam że napewnosmile)).Nie ma sensu
          niepotrzebnie się zamartwiać i tak nie mamay na to wpływu a czarne myśli także
          psują chumorek naszym dzidziom! POZDRAWIAM!!!!
      • mysia33 Re: oj tak 08.12.04, 20:08
        ja jestem w 11 tygodniu, i strasznie sie boje o malenstwo.
        i to jak....
        caly czas
    • iziak80 Re: strach o dziecko, 32tc, tez tak macie?? 08.12.04, 15:45
      Dziewczyny dzieciaczki na pewno beda zdrowe. Ja jestem teraz w 36 tyg i tez mam
      takie mysli ale potem od razu sie pytam, a niby dlaczego ma byc chore. Poza tym
      to moj skarb najwiekszy sens zycia i jest mi obojetne jakie bedzie byleby bylo
      pozdrawiam
      Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka