iwonia82 08.12.04, 15:19 Czy na poczatku ciązy po nacisnieciu sutka wydziela sie przezroczysta ciecz? Ktoras z Was pisała, ze przy badaniu ginekolog tak sprawdzal piersi. Czy to objaw tylko ciąży,czy moze oznaczac tez cos innego? iwonia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianiwo Re: Pytanko 08.12.04, 15:23 Szczerze pisząc ja nic takiego nie miałam. Nic mi się nie wydzielało z piersi. Teraz jestem w 30 tyg. ciąży i nadal wszystko jest "po staremu". Zapytaj swojego lekarza - powinien ci udzielić odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
loguj1 Re: Pytanko 14.12.04, 17:13 Coś chyba jest nie tak. Nic nie powinno Ci się wydzielać - jako oznaka ciąży. Pierwsza wydzielina w czasie ciąży pod postacią tzw. "siary" pojawia sę różnie - najczęściej niedługo przed porodem, czasami już po porodzie, rzadziej w dwudziestym- czy trzdiestym którymś tygodniu. Lepiej to sprwdź. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Pytanko 14.12.04, 17:17 W ciąży nigdy nie przyduszałam sutków i nie sprawdzałam czy sie cos wydziela ale na pewno minimalna ilośc "czegoś" wydzielała sie samoistnie i zasychała mi na sutkach pomiędzy marszczeniami. Wtedy to było jakos tak pod koniec ciąży - 8,9 miesąc a teraz widzę, że jest juz niemal od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś