gosiako 08.12.04, 22:27 Czy można przegapic odejscie wód płodowych??np. w trakcie kapieli??dzis leżałam we wannie i miałam takie dziwne uczucie...może jestem juz przewrażliwiona..gosia /37tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaika7 Re: odejście wód płodowych.. 09.12.04, 11:12 Przecież odejście wód to nie jest sprawa jednorazowa. Pęcherz płodowy napełnia się na nowo w ciągu 3 godzin. Gdyby odeszły Ci podczas kąpieli, sączyłyby Ci się również po wyjściu z wanny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: odejście wód płodowych.. 09.12.04, 11:25 A moja siostra przegapiła, więc jednak mozna. Pojechała do szpitala ze skórczami i była bardzo zdziwiona jak lekarz jej powiedział, że jej odeszły wody. Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: odejście wód płodowych.. 09.12.04, 12:02 Może była tak przejęta skurczami? A może pomyliła to z upławami? Może sączyły jej się bardzo nieznacznie? Tak sobie myślę, że gdyby nie miała skurczy, tylko ot tak, odeszłyby jej wody, zorientowałaby się, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś