Dodaj do ulubionych

Straszne oslabienie

18.12.04, 17:14
Dziewczyny troche sie martwie o zone ktora jest na koncu 36 tygodnia, teraz
ciagle tylko spi i jest bardzo slaba, mecza ja nawet proste czynnosci takie
jak utrzymanie cukiernicy. Wczesniej tak nie bylo, spala bardzo malo. Czy
wszystko jest ok.? Pozdrawiam serdecznie i prosze o jak najwiecej odpowiedzi.
Jak to bylo z wami pod koniec ciązy, chociaz wiem ze kazda ciaza jest
indywidualna.
Obserwuj wątek
    • koza1968 Re: Straszne oslabienie 18.12.04, 17:35
      Witaj,
      Ja też czuję się coraz słabsza. Oceniam to chociażby po schodkach, które musze
      pokonać w pracy. Jeszcze kilka tygodni temu wbiegałam na górę, a teraz człapię
      i stękam z dnia na dzień coraz bardziej.
      A spałabym i 12 godzin dziennie, gdyby tylko to było możliwe...
      Oczywiście należy sprawdzić, czy zmiana w zachowaniu żony nie jest spowodowana
      innymi przyczynami. Mam nadzieję, że żona wykonuje badania regularnie. Trzeba
      sprawdzić ciśnienie tętnicze, morfologię, poziom cukru we krwi, czasem choroby
      tarczycy mogą dawać takie objawy...
      Jeśli wszystkie wyniki będa prawidlowe, to po prostu dbaj bardziej o żonę,
      rozwiązanie przecież juz wkrótce!
      Serdecznie pozdrawiam i życzę zdrówka,
      kózka
      • bombardo Re: Straszne oslabienie 18.12.04, 17:42
        Jak dotad wyniki badan byly wzorcowe,ostatnio u lekarza bylismy trzy tygodnie
        temu a nastepna wizyta przewidziana jest w najblizszy wtorek. A wyniki badan w
        poniedzialek. Staram sie dbac o zone jak najlepiej choc napewno moglbym zrobic
        wiecej. Teraz slodko spi a ja kocham w tedy na nia patrzec. Kobiety w ciazy sa
        najpiekniejsze na calym swiecie. Pozdrawiam cie serdecznie, trzymam za ciebie
        kciukii dziekuje za odpowiedz.
        • koza1968 Re: Straszne oslabienie 18.12.04, 17:50
          Nie mogę nie odpowiedzieć...
          Życzę wszystkim ciężarnym, by towarzyszył im w trakcie tych ważnych 9 m-cy mąż
          równie troskliwy, jak Pan. Szczerze podziwiam i, nie ukrywam - zazdroszczę...
          Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszystkiego, co najlepsze,
          kózka
          • okulewiczu Re: Straszne oslabienie 20.12.04, 09:56
            Witaj! Równiez podpisuję się pod słowami kózki! Poza tym takie osłabienie na
            tym poziomie ciaży wydaje mi się normalne. Sama jestem w 38 tc i czuję się
            bardzo słabo. Śpię bardzo duzo, w nocy około 10 godzin i w dzień ze dwie
            godzinki. Przy tym strasznie męczy mnie chodzenie i w ogóle wszystko, nawet
            kapiel! Jedynym okresem ciązy, w którym roznosiła mnie energia to II trymestr,
            teraz czekam z niecierpliwością na rozwiązanie
            Pozdrawiam
            Ula i Pawełek 38 tc
    • koleandra Re: Straszne oslabienie 20.12.04, 11:14
      Ja też zazdroszczę Twojej zonie takiego męża... smile
      Wydaje mi się, że to jest zupełnie normalne. Żona na pewno sporo przytyła,
      brzuszek też już bardzo duży, poza tym w tym okresie zdarzają się opuchlizny.
      Nic się nie martw i dbaj o zonę....
      Na prawdę, jestem pełna podziwu, mój mąż nigdy się tak o mnie nie troszczył a
      juz na pewno nie zadał by sobie tyle trudu, zeby zadać pytanie na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka