mgg1 03.01.05, 17:52 zakladam watek dla tych, ktore podobnie jak i ja nie moga spac... pozdrawiam mgg i Tuptus 28 t. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qndels Re: "Nocne Marki" na forum.. 03.01.05, 17:55 Dla mnie, po drugiej stronie Atlantyku, to pora jak najbardziej dzienna i forumowa. Pozdrawiam pozostale "niespiace". Odpowiedz Link Zgłoś
xxara Re: "Nocne Marki" na forum.. 03.01.05, 21:05 Od pewnego czasu mam nagle pobudki w ciagu nocy, az sie boje, ze dzidzius sie do tego przyzwyczai i po przyjsciu na swiat tez bedzie sie budzil w srodku nocy Odpowiedz Link Zgłoś
madzik192 Re: "Nocne Marki" na forum.. 03.01.05, 22:51 ja tez niemoge spac i w nocy sobie siedze w necie moze podamy swoje nr.gg i bedziemy gadac.to pomaga naprawde.moj nr to 7726691.ja jestem w 15 t.c i dzisiaj sie dowiedzialam ze moja kuzynka tez jest bo rano robila test .super. Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 03.01.05, 23:36 jasne odezwe sie, dzis chyba znow nie bede spala Odpowiedz Link Zgłoś
asiekk1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 01:17 witajcie!! Kolejny nocny Marek to "my" od dłuższego czasu 2 i nawet po to normalka.Tutaj czas tak szybko leci, że nawet nie wiem jak to się dzieje ..i jest póżno hihi. Pozdrawiam wszystkie Asia 16tc Odpowiedz Link Zgłoś
mailmi Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 03:18 hej! ja wlasciwie moge spac, ale teraz to dla mnie wlasciwie wieczor bo ja tez jestem po drugiej stronie atlantyku! pozdrowienia )) Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 03:28 Buuu,ja tez nie śpię. Cholerka,strasznie mnie wszystko swędzi.Może mam cholestazę? Oby to nie to. Moje słoneczko się kokosi.Ale kopać to już tak mocno nie kopie.Może miejsca już nie ma?To już 36 tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: misiabella co z Toba?.. 05.01.05, 01:45 stara gwardia zniknela z forum.... ty tez sie nie pojawiasz...u ciebie to teraz napiecie wzrasta??? zazdroszcze ci, ja jeszcze ok 12 tygodni musze poczekac, chociaz mam wrazenie, ze tak dlugo nie bede pozdrawiam mgg i Tuptus 28+1 Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 05.01.05, 01:39 czesc, no to super bede miala z kim pogadac...ja pisze z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
aaala1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 23:33 No tak, nie jestem sama. Niedługo północ a mi się spać nadal nie chce( Jak pomyślę sobie o spaniu na lewym boku to już mi jest słabo. Na plecach brak oddechu, na prawym dziecko mi nie daje spać, zostaje znienawidzony lewy bok, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
p_madzia Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 23:41 mi tez jest juz ciężko spać, a to dopiero 27tc!!! nie wyobrażam sobie, co będzie później(( buuuuuuu!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_81 Re: "Nocne Marki" na forum.. 04.01.05, 23:41 ja mam taki sam wstrt.Wiem ze dla dziecka to najlepiej ale juz tak bym chciala polozyc sie na brzuszku i przytulic do podusi. Tez nie moge spac ale mój maz twierdzi ze sama sie tak przestawilam,bo mam czas do poludnia wiec sobie spie.No a co mam robic?Poloze sie dzis wczesniej ale to chyba nic nie da i tak uciekne z wyrka jak On tylko zasnie.Po co mam sie krecic. Pozdrawiam K. i 29tc córcia Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 05.01.05, 01:38 ja dzisiaj to chyba nie mam szans, bo dzis polozylam sie o 4.30, o 8 wstalam do lekarza...na szczescie dobre wiesci, ale potem ok 13.00 padlam i spalam do 5 po poludniu...bylam tak wykonczona...ostatnimi 6-ioma tygodniami...martwilam sie o zdrowie mojego maluszka...dzis jestem szczesliwa... pozdrawiam was "marki" Odpowiedz Link Zgłoś
aajn2 Re: "Nocne Marki" na forum.. 05.01.05, 01:52 dzis to i ja nie moge spac( Leniuchowalam do poludnia, a teraz buszuje w necie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuelka Re: "Nocne Marki" na forum.. 10.01.05, 00:25 ja tez niestety nie spie... a maz spi jak aniol, i nawet nie uslyszal ze wstaje i buszuje po necie... buu Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 czesc 10.01.05, 00:32 ja tez nie spie mam od wczoraj znow problemy z zebami jak skoncza sie z dzidziusiem, to zaczynaja sie inne... moj maly wlasnie sie uspokoil i od wczoraj juz tak bardzo nie harcuje w nocy... dzis to juz zaczelam sie martwic, ze cos tak nagle.... ostatnie tygodnie potrafil kopac pol nocki... jestes tu jeszcze zuelka? Odpowiedz Link Zgłoś
agnis7 Re: czesc 10.01.05, 00:57 Tez nie moge spac, przestawił mie sie dzien z noca. Czasem zasypiam o 4 rano, wstaje o 5.45-bez żadnego problemu(???)! W dzień o 16 nie wiem jak sie nazywam. Spie jeszcze od 19 do 21. Chyba mi odbiło. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella do Mgg 10.01.05, 01:04 Czesc,no tak,ja to juz stara gwardia )Masz racje,ostatnio troche rzadziej pisze,ale czytam w dalszym ciagu.Az trudno uwierzyc,ze to juz niedlugo koniec ciazy.Zobaczysz jak i Tobie ten czas szybciutko uplynie.Bo u Ciebie tez nie tak daleko do finalu. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuelka Re: czesc 10.01.05, 06:23 czesc, jestem dopiero teraz- praca... w nocy po kakao i odrobinie wisniowki udalo mi sie zasnac. od dzis koncze z kawa, moze to pomoze. jak nie to bede buszowac w necie i dzisiejszej nocy... pozdrawiam nocne matki gg 6025361 Odpowiedz Link Zgłoś
agnis7 Re: "Nocne Marki" na forum.. 10.01.05, 01:02 Aha moj nr gg 5160230 to może kiedyś się spotakamy? Zaraz wracam chyba znowu do książki, bo coś trzeba robić, reszta rodzinki smacznie spi. Moje maleństwo też ostanio było aktywne, a czasem potem spokój, ja w nerwch do kolejnych ruchów- i tak wkoło. Pozdrawiam. Aga 33tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: "Nocne Marki" na forum.. 10.01.05, 02:09 nie ma sprawy moze byc gg ja tu zagladam co noc teraz tez jeszcze posiedze.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: "Nocne Marki" na forum.. 11.01.05, 02:20 No i znowu noc bezsenna.Buuuuuuu.... Nie macie jakiegos sposobu??Rano bedzie horror. Odpowiedz Link Zgłoś
kropla113 Re: "Nocne Marki" na forum.. 11.01.05, 02:32 Ja tez nie moge spac i tak jest co noc. Pewnie mi juz tak zostanie do samego konca Za to dnie koncertowo przesypiam i snuje sie jako ten zywy trup pozdrawiam bezsenne mamusie kropla i Kropka /35tc/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: "Nocne Marki" na forum.. 12.01.05, 03:07 Bleee To znowu ja.Wczoraj spalam 4 godziny.Bylam padnieta z wyczerpania,ale nie spalam w dzien,by pospac w nocy.I co??? Poszlam dzis spac o 22.30 i spalam do 01.30 i koniec. Umieram ze zmeczenia,to juz kolejna noc,help! Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: "Nocne Marki" na forum.. 13.01.05, 06:19 O,dzisiaj sukces.Spalam od 24 do 5 rano-piec godzin! W dzien nic. Wyglada na to,ze wszystkie spicie... Odpowiedz Link Zgłoś