Dodaj do ulubionych

spodnie - śląsk

22.01.05, 14:36
Proszę o pomoc... Gdzie w okolicach Gliwic można znaleźć sklep, w którym
sprzedają ciążowe biodrówki? Byłam, oglądałam wyższe spodnie, ale to nie dla
mnie. Sprzedawczyni zdziwiona, że mi nie pasuje to co ona pokazuje. Ja znowu
zdziwona jak takie spodnie są uszyte, mam wrażenie, że to wór, że fason - za
przeproszeniem - jak na starą babę. Czy ja muszę tak źle wyglądać? Chciałabym
dopasowane, bądź luźne ciuszki, ale nie sprawiające wrażenia płachty.
Pozdrawiam - Paulina
Obserwuj wątek
    • sadha Re: spodnie - śląsk 24.01.05, 10:49

Nie musisz wyglądać jak potwór! Ja do 5-6 miesiąca z moimi bliźniakami nosiłam
      swoje normalne biodrówki, ale później nie da się już, bo takie spodnie nie mają
      się na czym opierać i opadają prawie na kolana (przynajmniej u mnie tak było -
      jestem szczupła, mam tylko brzuszek).
      Ja noszę zarąbiste bojówki, które są na tyle eleganckie, że można chodzić w
      nich też do pracy - czarne, z kieszonką po boku, nogawki rozszerzane na dole. U
      góry - teraz już masakra, bo nachodzą na brzuch i są na odpinaną gumkę, ale
      nikt poza mną tego nie ogląda, bo noszę na to T-shirty lub normalne polarowe
      rozpinane bluzy lub tuniki. Wszyscy mówią, że wyglądam super i zupełnie nie jak
      kobieta w ciąży. Uważam, że nie trzeba ubierać się jak strach na wróble, a też
      nie trzeba kupować mnóstwa ciuchów ciążowych, bo nie obnosisz tego. Choć prawda
      jest, że nabiegałam się za spodniami strasznie, bo wszędzie proponowano mi coś
      w stylu mojej babci lub sztruksy. Feeeeeeeeeee! Jedź do Katowic - tam w bramie
      3 Maja lub od strony Stawowej jest taki sklep z fajnymi ciuchami. Ich jest
      więcej, a do tego "mojego" się wchodzi po metalowych schodkach. Na pewno coś
      znajdziesz dla siebie. Biodrówki też chyba mieli.
      • unia78 Re: spodnie - śląsk 24.01.05, 21:43
        Chyba mamy podobne gusty big_grin Możesz mi jeszcze napisać jak nazywają się sklepy?
        Nie znam Katowic i jeśli podasz bliższe wskazówki będzie mi łatwiej.
        Dziękuję baaaardzo i pozdrawiam - Paulina
        • sadha Re: spodnie - śląsk 26.01.05, 17:55
          Kurcze, zabij mnie, a nie znam nazwy tego sklepu.
          Jak wychodzisz z dworca PKP i idziesz po schodach, to masz przed sobą ul. 3-go
          Maja (ta po której jeżdżą tramwaje). Prostopadła do niej jest Stawowa (tam
          gdzie Mc Donald's). Więc jak schodzisz po tych schodach, to przechodzisz ulicę
          i kierujesz się troszkę w lewo i wypatrujesz reklam sklepu z odzieżą dziecięcą
          w bramie. Na tej ulicy w tym rejonie są 2 takie sklepy. Ty wybierasz ten
          bliższy Stawowej, do którego wchodzi się po metalowych schodkach. NA PEWNO
          trafisz. Powodzenia.smile
    • rugatek Re: spodnie - śląsk 26.01.05, 19:13
      Polecam goraco sklep w chorzowie. Sklep jest na ulicy rynek. Koło estakady.
      Mają nie tylko biodrówki, ale ogólnie duzy wybór, również większe rozmiary. Ja
      kupiłam sobie b. fajne dżinsy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka